Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat... automat!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parcare si usi automate spital

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Cum putem crea o atmosferă primitoare în spital prin alegerea unor uși automate cu un design aparte

Cu toți ne dorim, atunci când mergem înte-un spital să găsim o atmosferă plăcută și primitoare, ca să nu mai fim tensionați când mergem la medic și să mai uităm puțin de problema de sănătate.

Spațiile medicale pot fi însuflețite prin alegerea unor culori vii pentru pereți și mobilier, prin optarea pentru un design minimalist al corpurilor de mobilier ori prin amenajarea cabinetelor astfel încât să creeze impresia unui spațiu luminos, aerist și relaxant.

Prima impresie se creează încă de la intrare, așa că se poate opta pentru uși automate adaptate traficului intens, care pot facilita accesul hands-free al pacienților cu bagaje ori al pacienților cu dizabilități. Ușile automate, care pot fi rotative, glisante sau batante, în funcție de nevoia proiectului, au și un rol funcțional foarte important, întrucât creează un flux controlat al persoanelor care intră sau ies din spital. Nu în ultimul rând, acestea limitează pierderile de temperatură.

Zona de recepție este, de asemenea, foarte importantă, iar îmbinarea creativă de culori și forme poate crea o senzație de relaxare pacientului. Roșul, galbenul albastrul sau verdele sunt culori îndrăznețe și care creează un efect de confort vizual.

Atunci când mergem la un spital, majoritatea ne-am lovit de problema de a găsi un loc de parcare la intrarea într-un spital. Poate fi extrem de deranjant atât pentru pacienți, cât și pentru aparținătorii acestora și pentru medici, iar această problemă poate fi rezolvată ușor prin alegerea unei soluții de management al parcării.

Noi, KADRA, oferim astfel de soluții de management inteligent al locurilor de parcare, cu recunoaștere a numerelor de înmatriculare ale mașinilor, cu posibilitatea de acces pe bază de abonament pentru personalul medical, respectiv acces pe bază de ticket pentru staționările temporare ale vizitatorilor.

Citiți mai multe detalii aici: link https://kadra.ro/cum-putem-crea-o-atmosfera-primitoare-in-spital-prin-alegerea-unor-usi-automate-cu-un-design-aparte/

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura