Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat... automat!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutii de acces automat pentru spitale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Soluțiile de acces automat contribuie la crearea
unui spațiul medical confortabil pentru pacienți și medici.

Soluții de acces automat: sigure, plăcute și funcționale.

Cu toții ne întrebăm ce înseamnă, astăzi, un spital modern, iar proiectarea și arhitectura unui spital reprezintă un aspect important pentru crearea unui spațiu medical funcțional și confortabil, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical.
Aceasta a fost și tema pe care Andreea Strugaru, Managin Partner KADRA, a dezvoltat-o în cadrul conferinței BUILDING HEALTH BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM.

În decursul exprienței noastre de 25 de ani de implementare de soluții pentru spațiul medical, am observat că spațiul medical de astăzi nu mai este spațiul medical de acum 20 de ani, chiar dacă, adesori, ca pacienți, nu simțim încă acest lucru. Însă este un deziderat, pentru care trebuie să muncim cu toții pentru a ne bucura de un spațiu medical de calitate.

Exigențele pentru un spațiu medical de calitate vin atât din rândul pacienților și, așa cum Andreea Strugaru a afirmat în cadrul Forumului: “ca pacienți, ne dorim servicii medicale de calitate, un spațiu sigur pentru viață, un confort rezonabil și o atmosferă caldă și primitoare, ca sa uităm puțin de boala noastră, dar și din rândul medicilor.
La rândul lor, medicii au nevoie de circuite funcționale o construcție care să-i ajute si care să fie și sigură, care să-l ajute în actul medical și nicidecum să constituie obstacole, care îi pot împiedica să realizeze eficient activitatea medicală”.

În construcția sau renovarea unui stabiliment medical o provocare pentru constructor, arhitecți și proiectanți o reprezintă cerințele legale. O autorizație de securitate la incendiu nu se obține ușor, iar KADRA poate oferi o gamă largă de soluții de acces automat, care să rezolve aceste probleme, așa cum sunt ușile rezistente la foc, soluțiile de  evacuare în caz de incendiu, precum și soluțiile de desfumare agrementate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Un spațiu medical funcțional are nevoie de o soluție de gestionare eficientă a traficului, iar inginerii noștri știu să automatizeze orice tip de intrare.
Să ne gândim doar la zona de Primiri Urgențe, care este una dintre zonele care are cea mai mare nevoie de un trafic eficient. Ambulanțele trebuie să poată intra rapid, fără a fi nevoie ca portarul să deschidă manual ușile.


Privind din punct de vedere tehnic funcționalitatea unui spital, căile de acces au un rol important, iar noi, KADRA, știm să facem uși ermetice pentru ușile de operații, avem în portofoliu ferestre de transfer al instrumentarului, soluții de acces controlat (uși batante, uși rapide, uși culisante), soluții prin care se asigură siguranță și protecție la radiații, așa cum sunt ușile speciale cu protecție de plumb pentru camerele de radiologie, soluții care asigură etanșeitatea spațiilor cu atmosferă controlată, evacuarea în situații de urgență, evacuarea fumului și protecția la foc.


Confortul dintr-un spital, atât pentru pacienți și personalul medical, pornește, așa cum amintește Andreea Strugaru, de la parcare și de la dificultatea de a găsi un loc de parcare în fața spitalului, iar noi oferim soluții de management inteligent al locurilor de parcare, cu recunoaștere a a numerelor de înmatriculare ale mașinilor, pentru pacienți, aparținătorii acestora și pentru medici.
Accesul hands- free este important într-un spital, indiferent că ne gândim la circulația persoanelor cu dizabilități, a infirmierilor care transportă paturile cu pacienți, ca să nu mai vorbim de intrarea într-un spital, unde avem nevoie de un acces facil.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura