Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat... automat!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usa rotativa record - Blasi Kadra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Kadra a livrat usa rotativa record - Blasi pentru Unirii View

De curand, am finalizat un proiect amplu si de referinta pentru linia noastra de business - cladirea de birouri Unirii View, unde am montat Usa Rotativa Record-Blasi.

Gama de Usi Rotative KADRA a constituit alegerea beneficiarului datorita calitatii ridicate, precum si a posibilitatii de customizare dupa cerintele arhitecului si nevoile clientului.

Usa Rotativa Record-Blasi KADRA se distinge prin design si complexitate tehnica, fiind anodizata negru-mat, cu 4 canaturi mobile, cu automatizare ingropata si tavan de sticla, care s-au incadrat perfect in design-ul de ansamblu al cladirii.

Constructia Usii Rotative Record in 4 canaturi cu posibilitatea operatorului ingropat i-a conferit beneficiarului libertate in personalizarea intregului proiect intr-un mod inedit si extrem de practic.

Tavanul de sticla permite luminii naturale sa patrunda in interiorul cladirii, creand o ambianta calda si placuta.

Usa Rotativa montata la Unirii View dispune de o tehnologie moderna, care ii permite sa fie silentioasa in functionare, indiferent de volumul de persoane care o tranziteaza. De asemenea, fiabilitatea acestei usi, care poate fi optimizata cu usurinta in utilizare, si intretinerea foarte facila, constituie avantaje majore pentru cladirile care au nevoie de accesul rapid al unui numar mare de oameni.

Usile Rotative Record-Blasi vor aduce intotdeauna o nota de distinctie proiectului prin solutia complexa tehnica, prin materialele de foarte buna calitate, rezistente in timp, din care sunt fabricate (asa cum sunt inoxul sau bronzul), prin libertatea de alegere a dimensiunilor, dar si a materialelor cu multiple functionalitati: izolare termica si fonica, rezistenta la impact, respingerea prafului, design-ul minimalist, posibilitatea de a permite luminii naturale sa patrunda in interiorul cladirii.

Usile Rotative Record-Blasi sunt comercializate de KADRA, in calitate de reprezentant oficial Record, in Romania, prin linia de business  specializata in solutii complete pentru automatizarea cailor de acces. Pentru mai multe detalii despre solutiile si portofoliul de lucrari KADRA, va invitam sa acesati site-ul nostru: https://www.kadra.ro/

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura