Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Casa veche, mic conac, Mihaileni, Botosani
27000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vand/schimb, casa veche, mic conac boieresc, constructie din caramida, in Mihaileni, Botosani, 244mp construiti, 2500mp curte, fantana de piatra, curent, acoperita cu tabla, 4 camere, cea mai mare cca 32mp, 2 holuri mari cca 10mp, terasa acoperita, 3 sobe vechi din teracota austriaca, 2 beciuri, 1 de caramida, 1 de piatra, 1 dependinta de cca 80mp, casa este gard in gard cu casa memoriala George Enescu, curtea are deschidere la 2 strazi, necesita reparatii deoarece nu a fost locuita in ultimul timp, eu am folosit-o ca si casa de vacanta.

Comuna este absolut superba, piata agroalimentara saptamanala, in sat sunt biserica catolica, sinagoga, biserica ortodoxa, in apropiere scoala si gradinita, la 6 km orasul Siret cu licee si spitale, supermarket, la 5 km vama cu Ucraina, la 5 min cu masina, barajul e la Rogojesti unde se pot practica, sporturi nautice, pescuit sportiv, vanatoarea de rate.

Vis-a-vis mai am o gradina de 3000 mp tot cu deschidere la 2 strazi, teren drept, stalp de curent si apa, proprietatea este eligibila pt. fonduri europene, pensiune agroturistica.

Pretul este 27000 eu neg., casa si terenul din fata 4,5 eu mp neg...

Daca se cumpara la pachet se discuta la pret bine, bine...

Ganditi-va bine inainte de a pune mana pe telefon astfel economisim timp.
Din Gura in Gura