Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Supliment alimentar Ascorbat de potasiu cu riboza Nike RCK
Brand
Cutie continand 100 doze
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Nike RCK Ascorbat de Potasiu cu Riboza este mai mult decat un simplu supliment alimentar, continand Acid L-Ascorbic (Vitamina C) + Riboza + Potasiu, fiind chiar o noua orientare asupra terapiei tumorilor din punct de vedere biochimic si imunologic.

In cursul bolii degenerative se constata o pierdere de Potasiu intracelular si o crestere a sodiului (alterarea pompei sodiu/potasiu).

Importanta pentru agentul antioxidant "ASCORBAT DE POTASIU" este legata de efectele extraordinare impotriva patologiilor degenerative si in special a tumorilor, deoarece actioneaza pentru refacerea echilibrului corect de Potasiu intracelular, care a fost alterat de patologia degenerativa.

In experienta medicului italian Dr. G. Valse' Pantellini, administrarea Ascorbatului de Potasiu stopeaza procesul de proliferare necontrolata si reface corect metabolismul celular inversand tendinta procesului degenerativ celular.

ASCORBATUL DE POTASIU NU ESTE O METODA ALTERNATIVA deoarece actioneaza asupra mecanismelor celulare fundamentale si poate fi considerat ca o metoda biochimica de baza fiind, in aceasi timp, singura modalitate pentru reintregirea pierderii de Potasiu intracelular.

Poate fi administrat si copiilor, atat la nivel preventiv cat si in prezenta de patologiile degenerative. Informatii mai detaliate asupra studiilor dr. G. Valse Pantellini pot fi cerute, chiar si de medicul de familie..

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura