Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Joboloct Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Bec leduri ultraviolete sterilizare UVC 60W cu telecomanda
489 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pretul include TVA. Garantie 12 luni

Lampi UVC cu sau fara ozon (bactericide):

A. Utilizare:

Dezinfectia aerului si suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiei UVC.
B. Principiul de functionare: radiatie UVC emisa de un tub cu descarcare in vapori de mercur.

Lungimea de unda a radiatiei luminoase este cuprinsa intre 180-280nm

C. Descriere: lampile au in componenta urmatoarele parti functionale in principiu:

1) Tub bactericid;
2) Reflector pentru concentrarea radiatiei care mareste puterea radiatiei cu pina la 75%);
3)Dispozitiv de orientare
4) Sursa de alimentare pentru tubul .

D.Lampile pot fi fixe si mobile asigurand orientarea fluxului radiatiei intre 90 si 360 de grade.
F. Microorganisme distruse: bacterii, virusi, spori de mucegai, drojdii, alge, protozoare.
Pentru a ucide microorganismele, radiatiile UVC produse de lampi penetreaza membrana celulelor, strabate continutul celulei si distruge ADN-ul celular, determinand leziuni care impiedica activitatea si capacitatea microorganismelor de a se reproduce.

Razele UVC afecteaza materialul biologic, fara a produce reactii chimice, doar prin intermediul energiei livrate celulelor. Microorganismele inactivate nu sunt indepartate din mediul din care se gasesc. Razele UVC nu modifica particulele sau substantele chimice din mediu, fie ele organice sau anorganice. Efectul razelor este dezinfectant iar la PUTERE (DOZA) mare, produce effect de sterilizare.

Principiul dezinfectiei cu raze este o metoda fizica, nu implica un consum permanent de substante chimice, (metodele clasice cu dezinfectanti), dezinfectia cu ultraviolete revolutioneaza tehnicile de asespie si antisepsie prin multiplele avantaje.
Practic orice MICROORGANISM BACTERIAN, VIRAL SAU FUNGIC din mediul de lucru va fi distrus de ultraviolete intr-un timp foarte scurt, cu consum redus de energie, oferind cel mai competitiv pret raportat la calitate cat si la spectrul larg.

J. Lampi (BECURI) cu OZON
Ozonul este un gaz incolor, cu miros intepator, care se imprastie in toate spatiile dintr-o incapere, amplificand efectul Radiatiilor lampilor UVC.
Utilizari comune sunt: distruge bacteriile si virusii, oxideaza compusii organici, elimina mirosurile, distruge agenti patogeni: E-coli, Listeria, distruge mucegaiul si sporii de mucegai, distruge ciupercile.
Ozon distruge bacteriile si virusii prin distrugerea peretelui celular. Dupa ce peretele celular este distrus, acesti patogeni vor fi in imposibilitatea de a supravietui.

K. Caracteristici tehnice

Denumire produs:
Bec cu leduri sterilizare UVC 60W cu receiver si telecomanda
Dimensiuni produs: 60x205 mm
Tip led: UVC
Putere bec: 60W
Soclu: E27
Tensiune alimentare:220V/50Hz
Raza de actiune pana la 50 mp
Greutate produs: 1600 g
Telecomanda cu temporizator
Baterie telecomanda V23GA - 1 bucata

L. Mod de utilizare :

Se apasa butonul ON/OFF al telecomenzii, aceasta inseamna ca a port sterilizare, apoi se apasa pe tasta cu timpul de sterilizare dorit 15, 30 sau 60 de minute. Lampa se inchide automat la sfarsitul timpului de sterilizare selectat. Pentru o suprafata de sub 10mp este recomandat un timp de sterilizare de 15 minute, pentru 10-30 mp, 30 de minute, iar pentru 30-50mp, 60 de minute. Pentru o sterilaze rapida a unor obiecte, se pot aseza obiecte in jurul becului pe o raza de maxim 120 cm, iar acestea vor fi sterilizate in 5 minute. Becul se poate opri si prin apasarea butonului ON/OFF al telecomenzii.
Radiatiile ultraviolete sunt daunatoare sanatatii, daunatoare pielii si ochilor, daca incepe sa functioneze lampa, asigurati-va ca oamenii, animalele de companie, plantele sunt in afara perimetrului, de asemenea dupa UTILIZARE trebuie sa se aeriseasca perimetrul cel putin 20 de minute.
Durata de viata a becului este de 50000 de ore.

M. Aplicatii

Acest produs este utilizabil in interior, in mediul casnic, in scoli, in spitale etc.,
N. Certificate, teste
- Certificat CE
Din Gura in Gura