Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alex Trans Com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Porti metalice in Bucuresti
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Accesul intr-o curte, proprietate sau a unui teren imprejmuit se face printr-o poarta. Portile metalice pe care le realizam sunt modele simple sau combinate cu elemente de fier forjat intr-o gama variata de modele, imaginatia find nelimitata in domeniul confectiilor metalice.

Portile metalice pot fi culisante (cu role si cale de rulare) sau batante (cu balamale) ambele modele avand posibilitatea de a fi automatizate, totodata avand grija la greutatea lor, pentru ca automatizarea este in functie de acest aspect, iar pretul ei poate creste semnificativ, echipa noastra de profesionisti atragand atentia clientului asupra acestei probleme.

Portile metalice economice se pot realiza dintr-un cadru metalic pe care se aplica plasa bordurata zincata, pretul acestor porti find foarte scazut, acestea montandu-se de regula la imprejmuiri provizorii, dar si permanente.
Portile realizate de echipa noastra au un design deosebit de elegant fiind primul element cu care un vizitator intra in contact si trebuie sa placa chiar si unui ochi mai exigent.

In domeniul confectiilor metalice, fabricarea portile metalice sunt printre cele mai importante proiecte, dezvoltandu-se pe piata romaneasca un segment foarte important, firma noastra alocand o atentie deosebita acestuia.

Pretul portilor metalice variaza in functie de modelul ales, pe care firma noastra cauta prin diferite idei constructive sa ajute clientul in realizarea unui proiect deosebit si cu mult bun gust, pe care acesta sa-l aprecieze la finalul lucrarii.

Portile metalice din fier forjat implica multa maiestrie pentru ansamblarea elementelor de fier forjat, simt artistic pentru a respecta grafica modelului ales de client sau sa fie in concordanta cu locatia respectina si nu in ultimul rand atentia la detalii finisajele sunt cele care dau valoare produsului bine executat.

Elementele de fier forjat se aplica pe barele metalice executand modele foarte variate de porti metalice transformandu-le in adevarate opera de arta, de care clientul sa fie multumit de modelul ales, iar raportul calitate-pret sa fie unul foarte bun.

Portile pitonale au latimea idela de 1000mm, iar inaltimea variaza intre 1600mm si ajung pana la cel mult 2000mm.
Portile metalice simple din bare metalice sunt accesibile oricarui buget care cu ajutorul echipei noastre de profesionisti reusim sa multumim toti clientii nostri in alegerea unui model care sa aiba un design deosebit si elegant in concordanta cu casa atat ca model cat si culoare.

Policarbonatul este o solutie excelenta pentru intimitatea clientilor nostri, fiind de diferite culori si calitati, se aplica simplu cu suruburi forante pe portile metalice dandu-le un aspect foarte elegant si deosebit.
Tabla zincata sau vopsita este iar o solutie pentru pastrarea intimitatii clientului care se aplica la fel de simplu ca si policarbonatul.

Pentru a obtine o cotatie de pret rapida si usoara accesati sectiunea contact si completati formularul sau ne puteti contacta si telefonic noi oferindu-va informatiile necesare realizarii proiectului pe care il doriti.

Transportul si montajul in Bucuresti este gratuit!
Din Gura in Gura