Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ivision Wis
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tigla metalica Impro-Polonia
21 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dupa mai multe luni de cercetare in laboratorul  specializat Blachprofil2 compania a decis impreuna cu furnizorii de materie prima, pe baza rezultatelor si a experientei noastre de mai multi ani sa extinda garantiile produselor !

Cercetarile pe care le-au efectuat in conditii speciale in camerele de sare si imbatranire, analiza aprofundata a procesului de productie si in special analiza procesului de cutare a tablei, au dat rezultate care le permit sa extinda garantia produselor realizate la dimensiuni exacte.

Pelicula HERCULIT are acum o garantie 40 de ani

Este o pelicula realizata in stransa cooperare cu un producator de top care produce vopsele si lacuri care furnizeaza produsele sale celor mai mari combinate metalurgice din Europa. HERCULIT este un poliester intarit cu poliuretani, cu o rezistenta ridicata la toate tipurile de deteriorari mecanice avand o grosime de 35 μm.

Pelicula MAT 35 ZM are acum o garantie 30 de ani

Strat de acoperire organic gros (35 μm) cu o factura cristalina interesanta care sugereaza o vopsea aplicata intr-un strat gros. Miezul il constituie otelul, acoperit cu un aliaj de zinc si magneziu, fapt ce asigura o protectie crescuta impotriva coroziunii. Efectul il constituie cresterea semnificativa a rezistentei la coroziunea alba si rosie in mediul C3.
Din Gura in Gura