Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
Staiculescu

0761666541

Timisoara

bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Staiculescu

0761666541

Casa Piata Crucii

Out of stock
Localitate:
Timisoara
Tip:
Vanzare
Zona:
Piata Crucii
Stadiu constructie:
Finalizat
Suprafata construita:
350
Regim inaltime:
P+1
Structura rezistenta:
caramida
Front stradal:
19
Telefon:
0761666541
Pret:
360000
 

Detalii produs

Persoana fizica vand casa in zona Piata Crucii. Casa are 350 de mp construiti si dispune de un teren de 600 mp cu front stradal de 19mp.

Constructia este din 1984 fiind ulterior in 2004 renovata si amenajata modern, cu termopane, instalatii de cupru, centrala termica pe gaz, parchet de lemn. Constructia prezinta incaperi la demisol, parter inalt si etaj, astfel are in total 7 camere, 2 bucatarii, 3 bai si 2 terase.

La demisol se gasesc in amenajarea actuala, o baie de serviciu, o bucatarie, camera tehnica si un living cu iesire in curtea din spate.

La intrare in casa avem o camera si scara cu urcare catre parter unde se regasesc o baie mica cu vana, bucataria cu antreu si acces in terasa, si un living, spre etaj se mai gaseste un dormitor mic, iar la etaj avem 2 camere mari, din care una este dormitor cu baie proprie foarte mare si cu iesire in terasa.

Casa are putin accente de baroc, si ofera posibilitatea de a fi amenajata chiar si ca spatiu de birouri. Are acces rapid spre mijloace de transport si este situata in apropiere de parcuri, fiind o zona foarte linistita.

Se vinde la pretul de 360.000 de euro. Rog seriozitate. Pentru doritori pot trimite la cerere mai multe poze cu casa exterior+interior.

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi