Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

It Genetics Srl

Let us opmtimize you!
031-7800318, 0735.335.944

Imprimanta de etichete Sato CL4NX, 203DPI, RFID

Model:
WWCL06060EU
Telefon:
031-7800318
Pret:
12935.85 lei
 

Detalii produs

Sato CL4NX este o imprimanta industriala universala, cu capacitati imbunatatite de tiparire a codurilor de bare si a caracterelor speciale. Incorporeaza tehnologii avansate intr-un design ultramodern, perfect pentru a indeplini orice cerinte. Una dintre aceste tehnologii faciliteaza schimbarea rezolutiei de printare prin simpla inlocuire a capului de tiparire.

Cele mai importante caracteristici ale imprimantei de etichete SATO CL4NX a WWCL06060EU:

Facuta sa functioneze permanent, 24 h/24, 7 zile/7

Produsa din piese de aluminiu turnat

Optiuni multiple de conectare multiple (USB 2.0, LAN, Serial, Paralel, Bluetooth), cu posibilitatea controlului de la distanta

Encodare RFID;

Numeroase limbaje compatibile: SBPL, SZPL, STCL, SDPL si SIPL

Nu necesita calculator pentru operare

Meniu in limba romana

Sistem de mentenanta simplificat, cu ajutor video pe display-ul LCD color

Utilizeaza ribon de 600 m lungime

SATO AEP (Application Enabled Printing) este tehnologia care permite utilizarea imprimantei CL4NX doar prin conectarea unei tastaturi USB sau a unui scanner pentru coduri de bare. Puteti optimiza procesul de tiparire, puteti modifica setarile sau puteti alcatui o lista de task-uri de printare care se vor imprima automat prin apasarea unui buton de la tastatura sau prin scanarea unui cod de bare.

Imprimanta SATO CL4NX este facuta din cele mai rezistente materiale pentru a se adapta la rigorile printarii industriale si ale mediului industrial. Capul de printare din aluminiu turnat prin injectie elimina probleme precum etichete miscate sau ribon incretit. Placa inferioara a imprimantei permite fixarea pe platforme inalte sau inclinate. Toate aceste caracteristici va asigura ca veti printa in aproape orice mediu si la aproape orice temperatura.

Display-ul LCD interactiv al imprimantei CL4NX poate reda tutoriale video, de aceea, daca apare o eroare ori un utilizator nu stie cum sa execute o operatiune complicata, va beneficia de asistenta foto si video pentru rezolvarea problemei. Imaginile si clipurile video redate la pornirea si inchiderea imprimantei sunt personalizabile.

Operatiunile de mentenanta sunt simple si rapide datorita sistemului de ridicare a capului de printare la 60 de grade care simplifica schimbarea rolelor de etichete si riboane. Capul de printare si rola presoare se inlocuiesc fara utilizarea de unelte.

Imprimanta industriala de etichete SATO CL4NX isi gaseste aplicabilitatea in domenii precum:

Logistica

Institutii administrative

Productie

Sector public

Transporturi

Utilitati

WWCL06060EU imprima cu sau fara ribon etichete din hartie sau plastic cu diverse dispuneri (banda continua, evantai, pretaiate). Tiparirea se realizeaza cu rezolutie de 203 DPI. Echipamentul beneficiaza de numeroase interfete: USB 2.0, paralel (IEEE1284), serial (RS-232C), LAN (Ethernet) si Bluetooth 3.0 si poate encoda taguri UHF RFID.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: It Genetics Srl
Persoana de contact: Sima Liviu Mihai
Adresa: Strada Mehadia, Nr. 41, sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 031-7800318
Telefon mobil: 0735.335.944

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi