Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

It Genetics Srl

Let us opmtimize you!
031-7800318, 0735.335.944

Imprimanta de etichete Zebra ZT420, 203DPI

Model:
ZT42062-T0E0000Z
Telefon:
031-7800318
Pret:
11179.54 lei
 

Detalii produs

Imprimanta de etichete Zebra ZT420 se bazeaza in mod clar pe seria ZT200 si este destinat a fi o inlocuire pentru seria ZM. Aceasta noua imprimanta este un plus binevenit de la Zebra si pare a fi un upgrade elegant la seria ZM.

Imprimanta ZT420 vine echipata standard cu o memorie de 256 MB RAM (4 MB pentru utilizator), 512 MB memorie FLASH (64 MB utilizabili) si un cap de tiparire de 203 DPI (8DOT) ce printeaza pe o latime maxima de 168 mm si cu o viteza de pana la 305 mm/s.

Imprimanta de etichete Zebra ZT420 are conexiune Ethernet 10/100, USB 2.0 si Serial (RS-232) si Bluetooth 2.1 in versiunea standard standard. Conectivitatea Wi-Fi (wireless) este disponibila ca optiune atat la momentul comandarii imprimantei cat si ca optiune field installable.

Imprimanta este prevazuta si cu un port USB in partea frontala pentru a permite conectarea unei tastaturi programabile sau a unui cititor de coduri de bare.

La fel ca toate produsele noi lansate de catre Zebra Technologies si noua imprimanta ZT420 vine in standard cu Link-OS. Imprimanta se poate conecta cu usurinta la aplicatii de tip Cloud sau alte aplicatii rezidente online. De asemenea este posibila si comunicare cu un dispozitiv de tip smartphone sau tableta care poate functiona, in esenta, ca panoul frontal al imprimantei.

Prin Link-OS administratorii de sistem pot monitoriza cu usurinta flota de imprimante oriunde ar fi localizate acestea cu conditia sa fie conectate la internet. Rapoarte cu privire la erorile survenite in timpul procesului de printare, statusul imprimantei si numarul de etichete ramase pana la revizia imprimantei - toate sunt disponibile prin Link-OS.

Ecranul este monocrom LCD iluminat are un meniu intuitiv si este de aproximativ aceiasi marime ca si pe modelele ZM, diferenta ar fi ca ZT420 are o rezolutie mai mare si este mai usor de citit.

In permanenta pe display sunt afisate mesaje cu privire la statusul imprimantei, mesaje de eroare, informari cu privire la numarul de etichete ramase de printat din job-ul curent sau data si ora. Din meniu se poate calibra imprimanta, se pot tipari teste de calitate a printului sau liste de obiecte salvate in memorie - coduri de bare, font-uri, formate de eticheta predefinite.

Setarile de retea (Ethernet LAN) se pot efectua cu usurinta din meniul LCD al imprimantei.

Caracteristici principale:

Memorie marita si puterea de procesare imbunatatita

Optional, se poate opta pentru un cititor RFID

Softul Link-OS permite monitorizarea, operarea si mentenanta imprimantei ZT410 in orice locatie s-ar afla atat timp cat este conectata la internet

Latime de printare de 168 mm(6a )

Viteza de imprimare maxima de 305 mm/s

Rezolutie 203 DPI

Usa de acces la consumabile este articulata din doua bucati, se reduce spatiul necesar operarii cu 35%

Zebra ZT420 este folosita in:

Retail - etichetarea rafturilor, produselor, coletelor, retururilor

Productie/Manufactura - serializarea produselor, etichetarea ambalajelor,

Transport si logistica - preluarea/ambalarea comenzilor, transport/receptie colete, cross-docking

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: It Genetics Srl
Persoana de contact: Sima Liviu Mihai
Adresa: Strada Mehadia, Nr. 41, sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 031-7800318
Telefon mobil: 0735.335.944

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi