Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

It Genetics Srl

Let us opmtimize you!
031-7800318, 0735.335.944

Imprimanta termica Star TSP143IIU Eco, USB, neagra

Model:
39464031
Telefon:
031-7800318
Pret:
776.25 lei
 

Detalii produs

Star TSP100 este una dintre cele mai apreciate serii produse de Star Micronics. Isi surclaseaza contracandidatii cu viteza mare de printare, suportul pentru Windows 8 si o multime de accesorii incluse in pachetul standard : cablu de date, kit de montare verticala pe perete, sursa de alimentare interna, mufa de iesire pentru sertar de bani si un taietor automat (auto-cutter) foarte rapid.

Modelul TSP143IIU ECO este varianta cu interfata USB si alimentare hibrida (prin USB si de la 220V concomitent).

Noua varianta ECO a imprimantelor TSP100 este prima imprimanta POS prietenoasa cu mediul inconjurator. Acest lucru inseamna ca obtineti :

economie de hartie

economie de energie electrica

emisii minime de caldura

ambalaj ecologic biodegradabil

costuri reduse de transport

Software cu valoare adaugata!

Unul dintre punctele forte este pachetul de drivere si software-ul oferit impreuna cu imprimanta. futurePRNT este o suita de aplicatii mature care va ajuta sa scoateti maximul din imprimanta dumneavoastra Star Micronics.

Creati-va cu usurinta o nota de plata personalizata sau un tichet atragator folosind functia "Receipt redesign tool" din software-ul Star Micronics futurePRN.

Puteti adauga logo-uri, mesaje promotionale sau texte predefinite direct din driver-ul imprimantei fara sa trebuiasca sa va modificati software-ul de gestiune din care printati.

Va fi mult mai usor sa va fidelizati clientii cand pe fiecare nota de plata veti avea mesaje promotionale insotite de imagini.

Puteti optimiza consumul de hartie folosind functia "Auto Reduction" direct din driverul imprimantei.

Imprimanta Star Micronics TSP143UII ECO printeaza atat pe role de hartie de 57mm cat si pe role de 80mm.
Daca software-ul dumneavoastra este gandit sa tipareasca notele de plata pe hartie de 80mm puteti trece fara probleme pe role de hartie mai inguste, cum sunt cele de 57mm, folosind exclusiv software-ul futurePRNT cu care vine imprimanta.

Bugetul alocat rolelor de hartie va fi mai scazut astfel si notele de plata vor fi mai compacte.

Intreprinzatori din toata Europa folosesc imprimantele din seria TSP100 in domenii deosebit de variate: pariuri sportive, logistica, transporturi, medicina, bar-restaurant, cafenele si cluburi.

Fiabilitatea de care dau dovada imprimantele Star Micronics este recunoscuta la nivel mondial si astfel pentru prima data in Romania o imprimanta termica POS vine cu garantie 4 ani!

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: It Genetics Srl
Persoana de contact: Sima Liviu Mihai
Adresa: Strada Mehadia, Nr. 41, sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 031-7800318
Telefon mobil: 0735.335.944

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi