Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

It Genetics Srl

Let us opmtimize you!
031-7800318, 0735.335.944

Imprimanta termica Star TSP654IIHIX Connect

Model:
99256300
Telefon:
031-7800318
Pret:
1401.91 lei
 

Detalii produs

Star Micronics TSP654II HI X Connect este o imprimanta termica ideala pentru baruri, cafenele, restaurante, fast-food-uri, magazine si oriunde sunt folosite comenzile online.

Horeca

Retail

HI X Connect este o interfata de ultima generatie creata pentru a profita la maxim de comunicarea in cloud, ea integreaza tehnologiile Star CloudPRNT, Star WebPRNT si Serviciile Star Cloud, inclusiv serviciul de chitante digitale AllReceiptsa .

HI X Connect va ofera conectivitate dubla USB si Ethernet, mai exact un port Ethernet, doua porturi USB Host pentru conectarea perifericelor (cititoare de coduri de bare, etc.) si un port USB tip B. De asemenea cu aceasta interfata puteti avea si conectivitate Wi-Fi folosind un adaptor wireless conectat la un port USB (adaptorul este vandut separat).

TSP654II HI X Connect are o viteza de printare remarcabila (300mm/secunda), este rezistenta la stropirea accidentala si poate printa coduri de bare, text si logo-uri.

Imprimanta TSP654II se poate monta pe perete in plan vertical si poate printa atat pe role de 57mm latime cat si pe role de 80mm latime.

Este perfecta pentru afacerile care necesita un ritm alert de printare si un numar foarte mare de tichete printate zilnic.

Datorita interfetei HI X Connect puteti conecta periferice la imprimanta TSP654II fara a mai avea nevoie de un sistem POS sau un PC. De asemenea aveti acces gratuit la tehnologii de printare Star ca:

Star CloudPRNT - care permite printarea de la distanta din orice retea printr-un server web fara a avea nevoie de un sistem POS local, este ideal pentru aplicatiile POS in cloud, de exemplu: rezervari si comenzi online, logistica.

Star WebPRNT - care va da posibilitatea de a folosi solutii HTML si Javascript oferite de Star pentru aplicatiile dumneavoastra online.

Serviciile Star Cloud - inclusiv serviciul de chitante digitale de la Star si date analitice despre Cloud.

Punctele forte ale imprimantei TSP654II HI X Connect - 99256300:

Viteza mare de printare - 300mm/s

Poate printa pe hartie cu o latime de 80mm si 57mm

Incarcare facila a hartiei cu Drop-in&Print

Conectivitate Ethernet, USB si posibilitatea de a folosi WiFi

Autocutter

Puteti conecta si alimenta periferice

Acces la Star CloudPRNT, Star WebPRNT si Serviciile Star Cloud

Sursa de alimentare la 220V este inclusa in pret.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: It Genetics Srl
Persoana de contact: Sima Liviu Mihai
Adresa: Strada Mehadia, Nr. 41, sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 031-7800318
Telefon mobil: 0735.335.944

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi