Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

It Genetics Srl

Let us opmtimize you!
031-7800318, 0735.335.944

Imprimanta termica Star TSP143IIIBI, Bluetooth, alba

Model:
39472290
Producator:
Nespecificat/Altul
Telefon:
031-7800318
Pret:
1365.95 lei
 

Detalii produs

Imprimanta termica Star TSP143IIIBI, Bluetooth, alba

Model: 39472290

Star TSP143IIIBI face parte din binecunoscuta serie TSP100 a producatorului japonez Star Micronics, serie utilizata atat de marile lanturi de magazine si restaurante de la nivel global, cat si de micii comercianti locali.

Datorita functiei Autoconnect pentru iOS si a conectivitatii Bluetooth, TSP143IIIBI este imprimanta wireless de chitante ideala pentru afaceri in domenii precum:

Retail

Horeca

Imprimanta Star TSP143IIIBI functioneaza fara probleme cu aplicatia AllReceipts. Operatorul conectat poate trimite imediat o imagine a chitantei tiparite in Cloud, de unde clientul o poate descarca anonim: nu sunt necesare numere de telefon, adrese de email sau orice alte date confidentiale. AllReceipts ofera posibilitatea retailerilor sa primesca instant informatii despre opinia clientilor si sa trimita materiale promotionale pe smartphone-urile acestora. Clientii vor putea utiliza AllReceipts pentru administrarea chitantelor digitale, a le aranja in functie de data, tip sau retailer, cu posibilitatea imprimarii ulterioare.

Star TSP143IIIBI poate imprima pe hartie foarte subtire (0,053mm), astfel contribuind la reducerea costurilor cu consumabile.

Pentru un spatiu de vanzare cat mai ordonat, fara bonuri rasucite imprastiate, imprimanta Star TSP143IIIBI este echipata cu functie de aplatizare a chitantelor inainte de emitere catre client.

Inclus in pachet este si software-ul futurePRNT, care ofera utilizatorului instrumente de design a chitantelor in Windows, sofisticate si usor de folosit, cum sunt: importul de imagini, previzualizarea chitantelor, pozitionarea automata a textului cand imprimanta se utilizeaza pe verticala, jurnal si copii multiple etc. Toate acestea pot fi configurate pe un singur terminal, apoi trimise catre toate celelalte terminale utilizate prin intermediul unui fisier .xml, nemaifiind astfel necesara configurarea fiecarei imprimante in parte, iar dumneavoastra veti economisi timp si bani.

Pe langa caracteristicile de mai sus, care recomanda imprimanta termica Star TSP143IIIBI drept un dispozitiv prietenos cu mediul, dar si cu costurile de operare ale utilizatorului, alte caracteristici importante sunt:

viteza foarte mare de imprimare: 250mm/s;

sistem de alimentare cu consumabile "drop-in";

port USB pentru incarcarea acumulatorilor dispozitivelor mobile;

auto-cutter tip ghilotina, cu taiere partiala a hartiei (garantat pentru 2 milioane de taieri);

garantie de 4 ani pentru capul de imprimare;

sursa de alimentare interna;

browser-ul StarWebPRNT pentru imprimare direct de pe pagini web (se poate descarca din Google Play sau App Store);

conformitate cu standardul Energy Star.

Impreuna cu imprimanta termica STAR TSP143IIIBI, in pachet sunt incluse: cablu de alimentare (1,8m), sistem de montare verticala pe perete, suport de ghidaj pentru hartie de 58mm, rola de hartie, aparatoare pentru butonul de pornire, instructiuni de configurare.

Pret: 1360.99 Ron.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: It Genetics Srl
Persoana de contact: Sima Liviu Mihai
Adresa: Strada Mehadia, Nr. 41, sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 031-7800318
Telefon mobil: 0735.335.944

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi