Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lama de zapada Uemme - LS si LSA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Lama de zapada Uemme- modele LS si LSA.

LS si LSA sunt 2 tipuri de lame pentru deszapezire autonivelante, diferentiate de inaltimea placii (700 mm. La modelele LS si 800 mm. La modelele LSA), ideale pentru a fi combinate cu orice tip de miniincarcatoare sau incarcatoare pe senile si lopeti, buldoexcavatoare, stivuitoare telescopice, tractoare agricole cu tonaj mic si mediu.

Calandrarea corecta a tabliei permite o eficienta de neegalat in timpul operatiunilor de deszapezire, favorizand crearea asa-numitei „bucle de zapada”, adica o miscare rotitoare de jos in sus care faciliteaza iesirea laterala a zapezii colectate de lama, evitand prin urmare, riscul de acumulare de zapada pe panou („efect buldozer”).

Ambele serii, pe langa functia de autonivelare orizontala, au un sistem anti-soc cu intoarcere cu arc, tije de fixare cu care se exclude sistemul anti-soc pentru efectuarea unor lucrari mici de umplere, unghi stanga-dreapta cu cilindri hidraulici cu actiune dubla, tevi de cauciuc si cuplaje rapide pentru alimentarea circuitului hidraulic, picioare laterale reglabile pe inaltime, cutit razuit cu suruburi din otel calit, steaguri de kit si lumini de joc completate cu consola de sustinere si accesoriu de tip universal.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura