Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Isaf Sa

+4021 220 80 75, 0725809855

Despre noi

Trimite mesaj
Isaf Sa - Societatea de Semnalizari si Automatizari Feroviare - este o societate romaneasca, infiintata in 1991, al carui principal obiect de activitate este executarea si montarea in tara si peste hotare, a oricarui tip de instalatii de automatizare, semnalizare, telecomunicatii, radiocomunicatii si productie, a instalatiilor de inalta tensiune destinate transportului feroviar si urban electrificat, precum si orice activitate care necesita confectii metalice.

ISAF S.A. are peste 60 de ani de experienta in Romania si peste 10 ani in Grecia si Bulgaria.

ISAF S.A. este membra a grupului COLAS RAIL, liderul francez in domeniul constructiei de infrastructuri feroviare, care activeaza pe piata romaneasca in diverse sectoare de activitate precum:

- domeniul constructiilor rutiere si feroviare;
- domeniul productiei de echipament si al serviciilor auxiliare pentru sectorul energetic si pentru transportul feroviar;
- domeniul lucrarilor de constructii de cladiri;

Misiunea societatii ISAF S.A. este aceea de a reusi sa devina partenerul ales pentru a indeplini cerintele segmentului de clienti guvernamentali sau privati care au conditii/exigente tehnice si operationale severe/ridicate.

Angajamentul ISAF este de a oferi atat servicii profesionale si de inalta calitate cat si cele mai bune solutii pentru protejarea intereselor clientiilor nostri.

Diviziile de Electrificare, Semnalizari si Telecomunicatii ofera proiecte si solutii la cheie, eficiente, la un standard tehnologic si calitativ inalt pentru lucrari de mare amploare (cale ferata, metrou, tramvai, troleibuz).

Toate lucrarile executate, avand suportul dotarilor si amenajarilor existente, confera ISAF S.A. capabilitatea executarii unei game foarte largi de produse, de la confectii si structuri metalice la instalatii de automatizare, in conditiile de calitate si termenele stabilite cu beneficiarul.

Pentru cazurile in care nu exista o solutie definitiva, se poate asigura, prin proiectarea ISAF S.A., alegerea si solutionarea variantei constructive optime de comun acord cu solicitantul.

Compania ISAF inchiriaza utilaje feroviare si de constructii.

Detalii cu privire la utilaje gasiti pe
http://www.inchirieri-utilaje-feroviare.ro
Produse si servicii:
executie si montaj de instalatii si echipamente feroviare: automatizare, semnalizare, telecomunicatii, radiocomunicatii, instalatii de inalta tensiune
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
101-500
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1951

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Isaf Sa
Persoana de contact: Szabo Zoltan
Adresa: Calea Giulesti, Nr. 14
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: +4021 220 80 75
Telefon mobil: 0725809855
Fax: +4021 221 00 87
Website: http://www.isaf.ro