Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vin rosu cupaj Merlot, Cabernet Sauvignon
12 lei
Brand
Vin rosu
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
LAURI Cuvee Aliman 2011 Recolta a treia din plantatie noua.

Cupaj de Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra. 13.5% vol. alc. Procesul de vinificatie Strugurii sunt culesi manual, fiind apoi selectati cu atentie pe mesele de sortare.

Macerarea la rece a boabelor de struguri dureaza intre 5 si 8 zile, la temperatura controlata de 16 C.

Fermentatia alcoolica (100% prin adaugare de drojdii selectionate) este controlata la 26-28 C, intre 8-10 zile, urmata apoi de macerarea la cald (termomacerare) intre 5 si 8 zile.

Maturare O parte din vin a fost maturat pentru aproximativ 3 luni in baricuri de stejar frantuzesc.

Restul vinului a fost pastrat in tancuri de inox pentru a mentine atat taninurile catifelate cat si prospetimea si fructuozitatea vinului.
Din Gura in Gura