Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Intermit S.R.L

021/4342250,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1991, Intermit S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de piese auto pentru camioane, utilaje industriale, autobuze, tramvaie, roti, sisteme tractiune, pantografe, captatoare, axuri, suspensii. Compania are un efectiv de 3 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Intermit S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.
Produse si servicii:
piese auto pentru camioane, utilaje industriale, autobuze, tramvaie, roti, sisteme tractiune, pantografe, captatoare, axuri, suspensii
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Intermit S.R.L
Persoana de contact: Musuroi Mitica
Adresa: Str. Dezrobirii, Nr. 40, Bl. O8, Sect. 6, Cod 60988
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/4342250