Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Interglob  S.r.l.

021/3440837, 0722209868

Despre noi

Trimite mesaj
Interglob S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Avand 25 angajati, firma noastra efectueaza servicii de internet, transport date, televiziune prin internet, executie si proiectare retele de fibra optica, retele radio, wireless, wi-fi, sateliti, aplicatii folosind tehnologii RFID.

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

Interglob S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Interglob S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.
Produse si servicii:
servicii de internet, transport date, televiziune prin internet,videoconferint executie si proiectare retele de fibra optica, retele radio, wireless, wi-fi, sateliti, aplicatii folosind tehnologii RFI
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2000

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Interglob S.r.l.
Persoana de contact: Rusu Gheorghe
Adresa: Str. Stiubei, 38
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/3440837
Telefon mobil: 0722209868
Fax: 021/3440837
Website: http://www.interglob.ro