Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Intercont Music

0729/106186, 0729/106186

Despre noi

Trimite mesaj
Intercont Music este prima casa de discuri independenta din Romania ce detine cea mai larga experienta in producere si distributie de muzica concretizata in 15 ani de activitate in domeniu, din anul 1991.

Rezultatele obtinute au pozitionat ICM printre primii principali producatori de muzica romaneasca si, totodata, printre cei mai importanti importatori si distribuitori de muzica din tara.
ICM a reusit sa construiasca relatii puternice cu toate categoriile de consumatori, sa le intuiasca gusturile si sa determine evolutia acestora de-a lungul anilor.

Incercam sa va oferim titluri romanesti dar si de import, dintr-o varietate larga de genuri muzicale si de cea mai buna calitate muzicală si tehnica, incepand cu muzica clasica, continuand cu muzica pop, rock si terminand cu muzica moderna: dance, house.

Compania incearca sa vina tot timpul in intampinarea dorintelor dvs. cu idei inovatoare, cu muzica de buna calitate, totul realizat cu profesionalism de catre echipa noastra de profesionisti.

Intercont Music isi doreste sa se alinieze si sa atinga performantele marilor case de discuri internationale cu care are, de altfel, relatii comerciale dar si de prietenie. De cativa ani a inceput colaborarea cu partenerii straini si a reusit sa faca cunoscuta, auzita, peste hotare muzica casei de discuri Intercont Music.Din repertoriul romanesc al Intercont Music, foarte bogat, nu lipsesc nici numele sonore, adevarate legende ale muzicii romanesti: Gica Petrescu, Maria Tanase, Corul Madrigal, Nicu Alifantis, Stefan Hrusca, Ducu Bertzi, Mircea Vintila, Vasile Seicaru, Ovidiu Lipan Tandarica, etc. De asemenea in incercarea de a pastra ridicate standardele calitative, repertoriul international include nume celebre din care se pot enumera doar o mica parte: Nat King Cole, BB King, Louis Armstrong, The Platters, Tom Jones, Gloria Gaynor, Jimi Hendrix, Santana, Bob Marley.

Inca de acum cativa ani Intercont Music a tinut pasul cu continua dezvoltare a sectorului multimedia, incepand colaborarea cu compania Case Logic in vederea distribuirii exclusive a produselor Case Logic pe teritoriul Romaniei.

Alaturi de aceste companii, lideri mondiali ce detin impreuna aproximativ 90% din vanzarile internationale de accesorii foto-video, notebook si audio, Intercont Music face urmatorul pas spre viitorul dvs. Ramanand tot in aceeasi arie a produselor multimedia, a initiat si dezvoltat o fructuoasa colaborare cu o companie poloneza iar acum se gasesc si in Romania produse Apollo: boxe, casti, tastaturi si alte produse de gen.

Intercont Music lucreaza pentru a descoperi, promova si oferi in mod profesionist valoarea muzicala autentica, prin produsele si serviciile dedicate clientilor, partenerilor sai de afaceri si iubitorilor de muzica. In plin proces de transformare si de continua dezvoltare Intercont Music doreste sa fie tot timpul pe primele pozitii in topul caselor de discuri din Romania si poate cine stie in curand se va putea compara si cu casele de productie din strainatate.

Un prim pas a fost facut deja, compania s-a facut cunoscuta si pe plan international prin proiectele lansate in afara granitelor tarii.
Intercont Music - un brand de succes cu numeroase realizari in domeniul muzical.
Produse si servicii:
productie si distributie de muzica romaneasca
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Intercont Music
Persoana de contact: Radu Florin
Adresa: Soseaua Pantelimon, Nr.111A, Sector. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0729/106186
Telefon mobil: 0729/106186
Website: http://www.intercontmusic.ro