Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de frezat si gaurit cablaje imprimate, ProtoMat E44

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14630 €
Brand
LPKF
Cod produs
LPKF ProtoMat E44
Out Of stock
Descriere
Masina de frezat si gaurit cablaje imprimate (plotter): LPKF ProtoMat E44, este un plotter mecanic, entry-level

Plotterul asigura productia rapida si simpla de prototipuri, in cateva ore.

Cu el puteti realiza fara probleme mai multe cicluri productive pe zi. El reprezinta pasul perfect pentru intrarea in lumea asa numita: "rapid prototyping" profesionist, mai ales pentru utilizatorii cu joburi ocazionale sau cu buget limitat.

Cateva date tehnice:

- motor de 40.000 rot./min., rezolutie ultrafina (0,5 μm) si precizie ultrafina ( +/- 0,02 mm)
- magazie manuala de scule quick-release
- cabinet acustic pentru functionare silentioasa (optiune)

Plotterul ProtoMat E44 poate fi upgradat cu o magazie automata pentru 15 scule. Acest upgrade include si functia de reglaj automat al latimii de frezare. Rezulta o masina complet automatizata.

Masa cu suctie asigura planeitatea materialului pe masa de lucru a masinii, anuland posibilele deformari ale substratului. Ea faciliteaza, de exemplu, prelucrarea cu usurinta a placilor flexibile sau rigid-flexibile.

Conditie obligatorie pentru PCB prototyping: programul (software) LPKF CircuitPro, care va ajuta sa implementati rapid layouturi complexe. Gama larga de functii, timpii de frezare optimizati si ghidarea intuitiva a utilizatorului reprezinta garantiile pentru un succes rapid.

Masinile ProtoMat va pot oferi solutii nu numai pentru structurarea cablajelor imprimate ci si pentru alte aplicatii. LPKF ProtoMat E44 poate freza, executa gauri de fixare si grava si panouri frontale din mase plastice sau aluminiu.

O placa poate contine mai multe cablaje mici. Plotterele ProtoMat sunt ideale pentru debitarea acestor cablaje de pe placa mare. Daca aveti placi predebitate, puteti folosi plotterul pentru debitarea puntilor ramase pe placa.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura