Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Semnam sisteme termice

Membru Bizoo de 15 ani.
4.11
4 stars: Foarte bun
9 pareri
Produse (1583)

Termostat de ambient programabil Logictherm R7RF wireless

0 stars: 0.00 din 0 pareri

167 lei Lei
Brand
Logictherm
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Termostat digital de ambient programabil fara fir Logictherm R7RF pentru comanda unui aparat de incalzire sau de climatizare si este compatibil cu majoritatea centralelor termice din Romania si UE, indiferent de tensiunea de comanda (24 V / 230 V).

- Termostatul de ambient Logictherm R7RF foloseste un emitator mobil, nefiind necesara o legatura electrica prin cablu la centrala termica, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct cu cazanul de incalzire sau instalatia de climatizare. Functionarea fara perturbari este asigurata de un cod de siguranta unic. Receptorul primeste semnalele de la termostat si comanda pornirea sau oprirea centralei prin cablul electric conectat intre receptor si centrala termica. Termostatul (emitatorul) si receptorul, sunt perechi. Termostatul emitator si receptorul sunt reglate din fabrica sa lucreze pe aceeasi frecventa si au acelasi cod de adresa.

- Programul unei zile este format din 4 perioade de timp, cu 4 temperaturi diferite, alese de utilizator. Programul se repeta ciclic in mod automat.

- Programul fiecarei zile poate fi ales independent de programul celorlalte zile.

- Functia Copy faciliteaza introducerea programelor repetitive. Exista 4 modalitati de regim manual care permit modificarea temporara a programului prestabilit.

- Pentru a economisi energia bateriilor si a prelungi durata acestora de viata, termostatul nu emite permanent semnale, ci doar periodic.

- Raza de actiune - 100 m in spatiu deschis, fiind influentata de structura cladirii. Raza de actiune este mult redusa daca undele intampina structuri metalice, beton armat etc.

- Daca se intrerupe tensiunea de alimentare de la retea, receptorul va comanda decuplarea cazanului, care oricum nu poate functiona in lipsa curentului electric. Dupa ce reapare tensiunea retelei, termostatul si receptorul vor continua, dupa cateva minute, derularea programului prescris.

- Sensibilitatea de comutare reprezinta diferenta dintre temperatura reglata si temperatura la care termostatul comuta, cupleaza / decupleaza centrala. Sensbilitatea termostatului este de 0,5C.

- Precizia de afisare este de 0,5C.

- Functia antiblocare pompa. Cu scopul prevenirii blocarii pompei, la ora 0 si 00 minute, termostatul comanda pornirea cazanului pentru un minut. Comanda este data numai in cazul cand timp de 24 ore, termostatul nu a mai dat comanda de pornire.

- Material: ABS

Caracteristici tehnice:

- Iesire releu, tensiune de comutare: 24250 V AC;

- Element termosensibil: NTC 10 kOhm

- Radiofrecventa: 868 MHz

- Tensiune de lucru: 230 V AC +10%/-15%;

- Frecventa : 50-60 Hz

- Putere consumata - 6 W

- Curent de comutare la 250 V: max. 6 A rezistiv sau 2 A inductiv

- Cablu electric de conectare: 2x1,5 mm2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura