Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Instal Construct General Srl.

0749.010.741, 0752.166.735

Solutie curatare sisteme de incalzire Sentinel eliminator

SENTINEL ELIMINATOR
Model:
SENTINEL ELIMINATOR
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0749.010.741
Pret:
469 lei
 
 

Detalii produs

Sentinel Eliminator

Majoritatea sistemelor de incalzire centrala cu apa calda se confrunta cu acumularea depunerilor de noroi. Aceste depuneri sunt de obicei un amestec de oxizi de fier negri, depuneri de calcar din apa, nisip, reziduuri de sudura, fulgi din metale neferoase, particule de vopsea si alte materiale nedorite. Daca acestea sunt lasate sa circule in apa din sistem, aceste reziduuri pot cauza uzura si cedarea prematura a pompelor si supapelor sau se pot depune cauzand blocaje si distrugand echilibrul sistemului, ducand la pierderea eficientei boilerului si a eficientei sistemului.

Spre deosebire de unitatile de filtrare care contin doar un magnet unic simplu, si care prin urmare indeparteaza doar reziduurile magnetice, Sentinel Eliminator inlatura toate tipurile de reziduuri asociate in general cu sistemele de incalzire centrala cu lichid, ajutand la pastrarea functionarii si eficientei optime a sistemului odata ce procesul de spalare si inhibare este realizat. Sentinel Eliminator foloseste o tehnologie optimizata multi ciclon pentru decantarea prin rotatie a materiilor in suspensie pe fundul camerei de colectare a unitatii. Acest efect este sporit de magnetii dispusi strategic care accelereaza mult indepartarea initiala a magnetitei. Reziduurile colectate pot fi evacuate prin simpla spalare prin coborarea suportului magnetului extern si deschiderea supapei de drenare aflate la baza unitatii. Camera de colectare interioara poate fi detasata usor pentru intretinerea completa prin curatare.

Functii si beneficii
• Tehnologie de inalta performanta Quadra-Cyclone pentru indepartarea reziduurilor magnetice si nemagnetice.
• Patru magneti plasati strategic in camera de colectare pentru a optimiza colectarea materialelor magnetice de catre cicloane.
• Nu se blocheaza; unitatea completa nu afecteaza circulatia.
• Garnitura dubla pentru a reduce riscul de scurgeri.
• Optiune dubla de curatare, demontare sau folosire a supapei de drenaj pentru indepartarea usoara si rapida a reziduurilor .
• Usor dec instalat pe orice orientare a conductelor.
• Adecvat pentru toate tipurile de sisteme de incalzire centrala pe baza de lichid.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Instal Construct General Srl.
Persoana de contact: Suculiuc Maria
Adresa: Str. Vasile Lupu, Nr. 160, Bloc G3-1, Parter
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0749.010.741
Telefon mobil: 0752.166.735
Fax: 0232.240.182

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi