Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

ICG Center

0749.010.741, 0752.166.735

Despre noi

Trimite mesaj
ICG Center
Firma Instal Construct General s-a deschis in luna August 2004, odata cu inaugurarea magazinului din Iasi, strada Vasile Lupu 160. Principala noastra prioritate a fost si este atentia acordata calitatii si respectul fata de client.

Acordam mare atentie aspectelor mai sus mentionate, intrucat in anul deschiderii firmei am remarcat o lipsa de profesionalism pe piata instalatiilor din Romania. Pornind cu aceasta prioritate si cu personal bine instruit si pregatit am inceput munca de convingere, de castigare a increderii si de multumire a clientului.

Rodul prioritatii si a muncii noastre s-a vazut la 2 ani de la infiintare, in anul 2006, cand am inaugurat depozitul de distributie din Iasi, strada Gradinari 4-5; un depozit modern, nou construit si foarte important: bine aprovizionat.

Astfel, am deschis o noua ramura de servicii in firma Instal Construct General si anume:distributia de echipamente termice, sanitare si a echipamentelor pentru instalatiile de gaz.

Dupa alt an de activitate, in 2007 am demarat extinderea magazinului de vanzari, extindere si modernizare incheiata in toamna aceluiasi an. Astfel, am dublat suprafata magazinului existent, venind cu o varietate de produse si o expunere mult mai buna.Mergand la departamentul de distributie, ramura care isi marea de la zi la zi aria de acoperire, numarul de parteneri si diversitatea echipamentelor,am stabilit in vara anului 2010, deschiderea celui de al doilea depozit de distributie. Astfel am creat cele mai bune conditii de distributie si vanzare cu stocuri generoase si foarte important:cu livrari imediate.

In prezent asiguram saptamanal distributia si vanzarea catre partenerii companiei noastre din zona de Nord- Est din orasele (Radauti, Suceava, Botosani, Iasi, Piatra Neamt, Bacau, Vatra Dornei, Husi, Vaslui, Negresti, Barlad, Tecuci, Focsani, Galati), cu planuri de extindere a parteneriatelor de distributie la nivel national.

In toamna aceluiasi an 2010, am inceput demersurile pentru infiintarea departamentului tehnic, ofertare si proiectare, iar in acelasi an am obtinut autorizatiile necesare pentru instalare/montaj, intretinere si service, realizare ce a dus in primavara anului 2011 la deschiderea sediului cu birourile departamentului tehnic din Iasi, strada Vasile Lupu, nr. 142A.

Prin infiintarea acestui nou departament, am inaugurat al 4-lea punct de lucru, venind foarte aproape de beneficiarii de lucrari "la cheie". Astfel beneficiarii interesati de realizarea unei instalatii termice, sanitare, climatizare si a instalatiilor de gaz, sunt preluati de catre specialistii departamentului tehnic pentru consiliere si informare in stabilirea pachetelor cu echipamente si lucrari adecvate fiecarui proiect in parte. Important de mentionat faptul ca lucrarile facute prin firma noastra beneficiaza de garantie, de service in garantie, post garantie si foarte important: DE AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE.

Dupa ani de munca intensa privind in spate eram multumiti de satisfactia clientilor nostri si de progresul realizat in firma, dar totodata remarcam faptul ca mai lipseste ceva din planul de servicii pe care la infiintare ne-am propus sa il punem la dispozitia clientului I.C.G.

Ne lipsea un spatiu de expunere pentru prezentarea echipamentelor intr-un mod profesional, fapt pentru care in anul 2014 am demarat procedurile de amenajare si deschiderea unui nou punct de lucru, iar in luna Iunie 2015, am inaugurat al 5-lea punct de lucru I.C.G., un Show-Room de prezentare cu vanzare la cele mai inalte standarde, intr-o locatie din centru orasului Iasi, intr-o cladire cu un spatiu modern si o expunere cu adevarat profesionala. Un Show-Room care a primit multe aprecieri din partea partenerilor interni, dar mai ales din partea partenerilor externi, fapt pentru care credem ca am reusit lucru cel mai important pentru firma noastra: MULTUMIREA CLIENTULUI.

Cu aceasta prezentare am tinut sa punctam pe scurt fiecare etapa de crestere si dezvoltare din istoria I.C.G.
Produse si servicii:
fitinguri pentru instalatii termice, sanitare si electrice, distributie autorizata centrale termice, centrale pe lemne, pompe, boilere, calorifere
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: ICG Center
Persoana de contact: Suculiuc Maria
Adresa: Str. Vasile Lupu, Nr. 160, Bloc G3-1, Parter
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0749.010.741
Telefon mobil: 0752.166.735
Fax: 0232.240.182
Website: http://icg.center