Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Instal Dac Srl

Solutii complete incalzire!
0268416833, 0746109110

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata inca din 1999, cu experienta acumulata de peste un deceniu, Instal-Dac Srl s-a dezvoltat si perfectionat continuu, ajungand in prezent unul dintre jucatorii importanti din Romania in ceea ce priveste importul si distributia echipamentelor termice, reprezentand cu succes unele dintre cele mai renumite brand-uri din domeniu, cum ar fi: Rehau, Comap, Viessmann, Ariston, Beretta, Kermi, Wilo, Grunfos, Halm, FV Plast, Irsap, Computherm, Honeywell, Heimeier, Ibaiondo, Slovarm, Gropalli, Sunsystem, Wa-Tes, s.a.m.d.

Pentru a putea satisface cat mai bine nevoile clientilor nostri, incepand cu anul 2000 am deschis inca un depozit, de aceasta data in Bucuresti.

Avand o logistica foarte bine pusa la punct, cu angajati ce exceleaza in acest domeniu, reusim sa oferim clientilor nostri suportul necesar pentru a-si desfasura - la randul lor - in bune conditii si cu un real succes, activitatea.

Pe langa toate avantajele enumerate putin mai sus, Instal-Dac SRL livreaza din stoc TOATE echipamentele, fie ca este vorba despre centrale termice cu functionare pe gaz, pe lemne (cu sau fara gazeificare) sau cu peleti, vase de expansiune, boilere sau puffere de mari capacitati, pompe, tevi si fitinguri din cupru, polipropilena sau din polietilena reticulata de tip PE-Xa sau alte armaturi si accesorii indispensabile unei instalatii termice.

Incepand cu anul 2012, am inregistrat brand-ul IDTHERM, brand sub egida caruia importam si distribuim in exclusivitate in Romania, marci internationale de succes.

Pentru a va putea convinge de toate cele spuse anterior, va rugam initiati o cerere de oferta in functie de nevoile dumneavoastra, accesand cu incredere sectiunea "contact" din cadrul site-ului nostru, www.instaldac.ro

Misiunea noastra se bazeaza pe incredere, respect, corectitudine, flexibilitate si transparenta, toate acestea pentru a ajunge partenerul dumneavoastra de incredere si de a va depasi constant asteptarile!
Produse si servicii:
centrale pe gaz, cazane pe lemne si peleti, panouri solare, radiatoare, incalzire prin pardoseala, pompe, vase de expansiune, boilere si stocatoare apa, teava si fitinguri de cupru, PPR, robineti
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1999

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Instal Dac Srl
Persoana de contact: Bucur Gabriel
Adresa: Str. Titulescu Nicolae, Nr. 2
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0268416833
Telefon mobil: 0746109110
Fax: 0268477076
Website: http://www.instaldac.ro