Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Injectoarelogan.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Injectoare Dacia Logan
480 lei
Brand
Logan
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oferta speciala:

Injector Dacia Logan 1.5 DCi Euro 3/ Euro 4 la numai 480 RON*.

Garatie: 6 luni

Livram prin curier in toata tara!

*Pretul este valabil cu prezentarea piesei vechi la schimb.

Alegeti serviciile unui service autorizat Delphi! Firma noastra este certificata Delphi Diesel Service, iar calitatea lucrarilor este garantata de Delphi Automotive Systems.

Fiecare reparatie presupune schimbarea duzei si supapei. Se folosesc numai piese noi si originale achizitionate direct de la producatorui sistemul de injectie.

Nu este suficienta doar schimbarea componentelor uzate. Fiecare injector trebuie calibrat electronic cu ajutorul standului de test si calibrare Hartridge CRi-PC. Acest stand realizeaza 100 de teste pentru fiecare injector, simuland in acest fel functionarea lui pe motor la diferitele presiuni/turatii/temperaturi la care un injector este supus atunci cand functioneaza pe motor. In urma acestor teste, standul re-codeaza fiecare injector prin alocarea unui cod hexazecimal care trebuie introdus in calculatorul masinii atunci cand injectorul este montat pe motor. In acest mod calculatorul masinii primeste informatiile necesare pentru a transmite comenzile corecte fiecarui injector pentru a reactiona corect la sarcinile la care este supus.

In concluzie: fiecare injector functioneaza corect pe motor, exact asa cum functiona cand masina a iesit pe poarta fabricii!

Un injector reconditionat folosind solutia recomandata de Delphi (cu re-codare) este comparabil cu un injector nou. Economisiti mai bine de 60% din pretul unui injector nou!

Apelati cu incredere la solutiile noastre profesionale!

InjectoareLogan.RO
0765 269 021
0765 269 733
(mai multe detalii gasiti pe website-ul nostru: http://www.injectoarelogan.ro)
Din Gura in Gura