Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Induserv Filtex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transportoare elicoidale si valve fluture
Brand
Transport si conditionare praf
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Transportoare Elicoidale si Alimentatoare

Gama de transportoare si alimentatoare elicoidale pentru filler/praf recuperat reprezinta o linie de produse specializate in sectorul statiilor de asfalt.
Snecurile pentru filler sunt extrem de versatile, oferind numeroase solutii pentru alimentarea sau transportul materialelor pulverulente fine. Sunt fabricate din otel carbon, cu un finisaj corespunzator al suprafetei. Aceste echipamente sunt alcatuite dintr-un tub dotat cu cel putin o gura de admisie si de evacuare cu flansa sudata la ambele capete ale tubului, o spira sudata pe o teava centrala cu o bucsa de cuplare la ambele capete, doua lagare de reazem de capat cu o unitate de etansare a arborelui auto-reglabila pentru filler. Acest tip de transportoare elicoidale, livrate fara suport intermediar, sunt echipate cu motoreductor corespunzator aplicatiei.

Transportoarele si alimentatoarele pentru filler au fost concepute ca raspuns al celei mai importante cerinte ale industriei asfaltului legate de extragerea si transportul filler-ului atat in stare calda, cat si in stare rece, in statiile de asfalt, de la filtrul de praf central sau de la silozurile de depozitare la cantarul cu cuva al instalatiei de amestecare. Se pot acoperi distante mari cu ajutorul unei configuratii „in cascada”. Structura modulara a snecului face posibila utilizarea acestor echipamente in diverse aplicatii in ceea ce priveste performanta si configuratia componentelor.
Este disponibila versiune cu transmisie cu lant

Avantaje
Dimensiuni de gabarit reduse
Asamblare facila
Design pentru o intretinere facila
Toate componentele pentru configuratia standard sunt disponibile din stoc

Optiuni
Flanse de conectare
Suporturi reglabile pentru colierele de tevi

Valve Fluture
Se utilizeaza in instalatiile de prelucrare a materialelor solide pulverulente si granulare in vrac, in care este necesara captarea materialelor uscate, alimentate prin cadere libera sau transportate pneumatic. Sunt montate sub palnii, buncare, silozuri, transportoare elicoidale sau de alt tip, sau pentru captare la conductele de transport pneumatic. Datorita design-ului special si materialelor folosite, ele reprezinta de multi ani o solutie economica si totusi extrem de eficienta, cu caracteristici care permit utilizarea in aplicatii extrem de diverse.

Avantaje
Rezistenta ridicata la abraziune
Usor de montat
Intretinere rapida
Costuri scazute de exploatare si intretinere
Discuri interschimbabile
Livrare ex-stoc
Din Gura in Gura