Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Indus
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Depozite si birouri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Centrul Indus Giarmata se intinde pe o suprafata de 50 000 mp, din care aproximativ 13 000 mp reprezinta depozite pentru materiale diverse, iar restul reprezinta platforme betonate si anexe. De asemenea, dispunem de 1300 mp de birouri amenajate modern.

            Spatiile pentru depozitare  au o inaltime de 6 m si latime de 15 m. Pretul pentru inchiriere este de 2.2 euro/mp+TVA si include chiria, cota parte cheltuieli comune (paza, supraveghere video, iluminat exterior, salubritate). Intreaga incinta este supravegheata cu camere de supraveghere video mobile, iar paza este asigurata non-stop. Se asigura iluminat exterior in perimetrul incintei.

            Depozitul pe care il propunem pentru inchiriere are o suprafata de 432 mp, dispune de 1 usa pietonala si 1 usa pentru acces tir.

            Personalul din spatiile de depozitare are acces la bai si vestiare, amenajate modern in cadrul cladirii de birouri.

Birourile sunt amenajate modern, cladirea dispunand de sistem de racire-incalzire cu ventiloconvectoare, vestiare si bai pe fiecare nivel, sistem de securitate pentru fiecare birou, sistem de alarma la incendiu. Pretul pentru inchiriere este de 5 euro/mp+ TVA.

Oferim spatiu de parcare pe platforma exterioara pentru parcul dumneavoastra de masini.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura