Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Indoors Real Estate Grup S.r.l.

0729209070,

Despre noi

Trimite mesaj
Indoors Real Estate s-a infiintat in toamna anului 2005, avand ca principala activitate oferirea de servicii imobiliare profesioniste si complete!

Agentia se remarca prin cateva trasaturi fundamentale: seriozitate, profesionalism, transparenta, promptitudine in calitatea serviciilor oferite, de la consultanta imobiliara pana la tranzactiile pe care le intermediaza.

Echipa de consultanti imobiliari este in contact permanent cu piata, reusind astfel sa ofere informatii reale si prompte tuturor clientilor nostri, a caror incredere a castigat-o multumita acestui fapt.

Indoors dispune de o baza de date on-line, actualizata in permanenta. Aici puteti gasi ultimele oferte de pe piata imobiliara. In acelasi timp puteti aplela la consultantii nostri imobiliari, care va pot ajuta sa gasiti cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Fiecare client se bucura de toata atentia noastra, deoarece satisfactia clientilor nostri ofera sens muncii pe care o depunem in fiecare zi. Indoors trateaza fiecare client ca si cum intregul succes si prestigiu ar depinde de el, pentru ca am inteles ca cea mai buna promovare a serviciilor noastre este facuta chiar de client.

De ce Indoors?
Raspunsul e foarte simplu - Calitatea vorbeste de la sine. Seriozitatea si promptitudinea cu care abordam fiecare client reprezinta calea noastra catre succes.

Obiectivul nostru este sa ajungem printre cele mai cautate companii de consultanta imobiliara si stim ca il vom atinge, deoarece o intreaga echipa de persoane motivate si cu experienta relevanta in domeniu contribuie la acest lucru, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor.
Produse si servicii:
servicii imobiliare
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Indoors Real Estate Grup S.r.l.
Persoana de contact: Petrache Florian
Adresa: Calea Calarasi, Nr. 165, Bl. 38, Sc 2, Et. 4, Ap. 19
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0729209070
Website: http://www.indoors.ro