Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incinerator ecologic de capacitate mare, A2600 HF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
A2600 HF
Out Of stock
Descriere
Incineratorul ecologic Inciner8, model A2600 HF este proiectat pentru incinerarea unei game largi de deseuri: cadavre animale, deseuri provenite din unitati de prelucrare a carnii, incinerarea materialelor expirate sau confiscate.

Modelul A2600 este un incinerator de dimensiunii mari cu un volum al camerei de ardere de 1920dm3 si cu o rata de ardere medie de 250kg/h.

Camera principala de ardere este construita din ciment refractar cu izolatie pentru temperature inalte in care are loc procesul de ardere.
Timpul de retentie in camera de post-combustie este de 2 secunde iar temperatura minima post combustie este de 850 grade Celsius.

Arzatorul este disponibil pe motorina, gaz metan, kerosen,CLU,GPL.
Incineratorul ecologic A2600 poate fi echipat cu recuperator al caldurii rezultata in urma incinerarii. Prezinta avantaje multiple deoarece concomitent cu distrugerea deseurilor este asigurat necesarul de apa calda din amplasament.

Echipamentul A2600 este in conformitate cu reglementarile si normele CE.

Caracteristica de baza si ceea ce deosebeste utilajele noastre de toate produsele similare de pe piata este faptul ca emisiile sunt considerate nule datorita tehnologiei unice in lume.

De aceea nu sunt necesare avize si autorizatii speciale pentru utilizarea si punerea in functiune.
Instalarea, punerea in functiune si instruirea personalului operator se face de catre societatea noastra.

Pentru informatii suplimentare va invitam sa descarcati brosura de pe site-ul nostru www.incineratoare-ecologice.ro sau www.incineratoare.com
Trimite mesaj
Din Gura in Gura