Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incinerator pentru ferme si abatoare, A400 (sec)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
A400(sec)
Out Of stock
Descriere
Modelul A400 este un incinerator de dimensiunii medii cu un volum al camerei de ardere de 360dm cubi cu o rata de ardere medie de 45kg/h.

Este recomandat pentru ferme de pasari, ovine si porcine, abatoare cu productii mici si medii, carmangerii sau domeniul HORECA.

Camera principala de ardere este fabricata din otel si ciment refractar rezistent la temperature inalte care asigura    un randament crescut.

Incineratorul functioneaza pe gaz metan, CLU, motorina sau biodiesel in functie de cerintele clientului.
Tehnologia de fabricatie a camerei de ardere a facut posibila distributia uniforma a caldurii si arderea eficienta a gazelor inainte de a fi eliminate in atmosfera.
Timpul de retentie in camera de post-combustie este de 2 secunde iar temperatura minima post combustie este de 850 grade Celsius.
Incineratorul A400 poate fi dotat cu instalatie pentru recuperarea caldurii rezultata in urma incinerarii. Prezinta avantaje multiple deoarece concomitent cu distrugerea deseurilor este asigurat necesarul de apa calda din amplasament.

Echipamentul A400(sec) poseda certificare CE.
Caracteristica de baza si ceea ce deosebeste utilajele noastre de toate produsele similare de pe piata este faptul ca emisiile sunt considerate nule datorita tehnologiei unice in lume.

De aceea nu sunt necesare avize si autorizatii speciale pentru utilizarea si punerea in functiune.
Instalarea, punerea in functiune si instruirea personalului operator se face de catre societatea noastra.

Pentru informatii suplimentare privind acest produs va invitam sa descarcati brosura de pe site-ul nostru www.incineratoare-ecologice.ro sau www.incineratoare.com
Trimite mesaj
Din Gura in Gura