Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Dimat Heating System LLC

0740936960, 0740936960

Despre noi

Trimite mesaj
Tehnologia de incalzire prin podea si prin perete a fost dezvoltata in antichitate. Combinand luxul culturii antice de scaldat/imbaiere cu solutiile moderne, oferim solutii mai simple si mai convenabile pentru incalzirea podelelor si peretilor. Astazi nu mai este nevoie de un design complicat si consumator de timp, de constructie indelungata, de zidarie sau de demolare pentru a avea o caldura ambientala placuta in casa sau biroul dumneavoastra, in mod rapid si economic.

Exista mai multe tipuri de incalzire prin pardoseala, de la cea prin circulatie de apa (tehnologie uscata si umeda) la incalzirea electrica moderna prin pardoseala/podea.

Aceasta din urma poate consta din tehnologie de incalzire prin folie sau prin plasa.

Folia de incalzire si plasa de incalzire pot fi instalate rapid, flexibil, cu o investitie unica, fara experienta speciala, in toate incaperile locuintei (baie, bucatarie, dormitor, garaj etc.).

Tot ce este necesar este conectarea la retea cu ajutorul unui electrician calificat.

Astfel de sisteme moderne de incalzire prin pardoseala pot fi instalate in cladiri noi, dar pot fi utilizate chiar si pentru renovari si pot fi instalate pe finisajele deja existente. Folia de incalzire este extrem de subtire, ridicand nivelul podelei intr-un mod abia vizibil.

Avantajul plasei de incalzire este acela ca poate fi instalat rapid, deoarece este un produs finit. Acestor tehnologii li se alatura intr-o maniera exceptionala o solutie de secol XXI, termostatul Wifi.

Sistemele electrice de incalzire prin pardoseala, cum ar fi sistemele de incalzire cu folie sistemele de incalzire cu plasa, sau chiar centralele electrice de incalzire, pot fi conectate la un termostat cu capacitate de emitere a unui semnal wifi.
Produse si servicii:
incalzire pardoseala, covor electric, folie termica, panel incalzire, panel infra,  convector electric, termostat, incalzire industriala, wifi termostat, termostat programabil, cablu degivrare
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Dimat Heating System LLC
Persoana de contact: Pete Alexandru
Adresa: Iuliu Maniu, Nr. 20
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0740936960
Telefon mobil: 0740936960