Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Instal Blu
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Incalzire in pardoseala cu Ribbon AHT - Cipru
38 €
Brand
AHT - Cipru
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Incalzirea in pardoseala cu Ribbon este dedicata suprafetelor dure : gresie, granit, marmura, piatra, bituum, pavaj, terenuri de fotbal Contine o structura moleculara de metal cristalin avand o rezistenta electrica ridicata, rezistenta mecanica mare si elasticitate suficienta. Nu necesita incastrarea in sapa, instalandu-se direct in adezivul de gresie, astfel oferind un confort sporit si un randament maxim.

Avand o putere de 150 W pe metru patrat instalat permite intinderi ale sistemului de pana la 80% din suprafata utila, realizand astfel o suprafata radianta foarte mare, o pardosea incalzita pe toata suprafata, deci, comfort maxim.

Aplicatii
Sisteme de interior (case, apartamente, birouri, biserici, magazine) cu scopul de asigurare a confortului deplin, prin comanda-controlul temperaturii ambientale.

Va propunem si doua familii de produse destinate perimetrelor exterioare:

Sistemul de incalzire pentru exterior, de tip subteran cu benzi/panglici sau plasa din aliaje de metale amorfe (250 – 500 W/m2) Benzi de suprafata pentru incalzirea/protectia tevilor, jgheaburilor, burlanelor, rigolelor si santurilor.

Printre beneficiile sistemelor de topire a zapezii/ghetii si prevenire a inghetului, bazate pe tehnologia metalelor amorfe, se numara:

*Acoperirea unor suprafete mari de teren (rece sau inghetat);

*Rapiditatea atingerii temperaturii optime de functionare;

*Economisirea energiei electrice;

*Repartizarea eficienta si uniforma a caldurii pe intreaga suprafata;

*Costuri reduse de operare;

*Instalare extrem de simpla si rapida;

*Siguranta si fiabilitate.

Sistemele de incalzire propuse de noi au fost concepute pentru utilizare sub beton, asfalt, pietre de pavaj, pietris, gazon (peluze sau terenuri de joaca, de sport, sere etc.).
Din Gura in Gura