Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Productie publicitara

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Firmele luminoase cu leduri prezinta foarte multe avantaje:

1. Consum redus de energie de pana la 90% fata de iluminare clasica cu tuburi de neon si de pana la 99% fata de iluminarea cu tuburi spectrale.
2. Durata de viata foarte lunga: principiul ledurilor a fost acela de "sursa de iluminat care n u se arde niciodata". Ledurile sunt foarte rezistente in timp si sunt rare cazurile in care acestea se ard.
3. Iluminarea puternica: ledurile comercializate in ziua de azi au ajuns sa aiba o putere de iluminare extrem de ridicata si de aceea tot mai multe surse de iluminat sunt inlocuite cu acestea.

Firma noastra produce orice tip de firme luminoase iluminate cu led-uri de putere, orice culoare.

Exemple:

1. Casete luminoase din aluminiu (profil sau tabla) vopsit electrostatic, iluminat din interior cu led-uri de putere, alimentate cu transformatoare de amperaj mare in functie de dimensiunile casetei si de metrajul de led-uri folosite.

2. Casete luminoase din PVC vopsit sau colantat cu autocolant, fete din plexiglass, iluminare cu leduri de putere si alimentare cu transformator de amperaj mare.

3. Casete luminoase din Plexiglass termoformat sau limpit cu cianacrilat. Pot fi iluminate integral (fata si laterale) cu led-uri de putere.

Se pot realiza in principiu toate modelele de firme luminoase cu leduri, pot fi de diferite forme, pot avea una sau doua fete, se pot ilumina cu orice culoare de led sau cu leduri RGB si pot fi controlate din telecomanda.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura