Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Productie publicitara

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Iluminare LED

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Iluminarea Led este solutia ideala pentru foarte multe ramuri (publicitate, cluburi, restaurante, baruri, casa, etc). Va punem la dispozitie tehnologie led pentru orice aplicatie, avand in stoc benzi si module LED, controllere, dimmere. Asiguram livrare si montaj la cerere pentru orice aplicatie cu Led-uri.

Iluminare Led pentru publicitate: led-urile pot fi folosite pentru iluminarea literelor volumetrice, totem-urilor, firmelor luminoase, etc. Led-urile se gasesc in culori liniare si in culori interschimbabile (RGB). Pot fi comandate cu dimmer sau controller in functie de aplicatie si se poate utiliza si comanda de la distanta cu ajutorul telecomenzii.

Iluminare Led pentru casa: in ultimul timp, iluminarea LED este tot mai folosita pentru iluminarea ambientala domestica. Avand posibilitatea de a insera led-uri in mobilier, scafe, pereti, tavane, scari, oamenii devin inventivi si isi creaza un ambient deosebit de placut cu ajutorul acestora. Led-urile pot fi folosite si pentru iluminarea piscinelor, teraselor si pot fi comandate de dimmer sau controller.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura