Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Impotrivadaunatorilor.ro

Dezinsectie&Deratizare
0762296689,

Spray viespi Duracid 750 ml.

V39
Model:
V39
In Stock
Telefon:
0762296689
Pret:
36.99 lei
 

Detalii produs

Duracid spray este un insecticid aerosol gata de utilizare foarte eficient impotriva viespilor cat si pentru combaterea unui spectru larg de insecte.

Caracteristici Duracid spray este un insecticid aerosol gata de utilizare pentru combaterea unei game largi de insecte taratoare si zburatoare, foarte eficient impotriva viespilor, fiind prevazut cu aplicator special care faciliteaza tratarea obiectivului dorit. Jetul de solutie insecticida ajunge la 4 metri distanta. Efect insecticid puternic.

Datorita compozitiei, are o actiune dubla, de combatere si reziduala. Din acest motiv, jetul trebuie sa fie indreptat nu numai in aerul din mediul inconjurator, ci si spre suprafetele din mediul care se doreste a fi tratat. Pentru caracteristicile sale, ingrediente active dizolvate in apa, DURACID este folosit in dezinsectia mediilor inconjuratoare, a comunitatilor, a hotelurilor, a depozitelor si a magaziilor.

COMPOZITIECipermetrina 40/60 0,125 g
Tetrametrina 0,25 g
Piperonilbutoxid 1,25 g
Emulsionant si antioxidant 0,42 g
Petrol inodor 5,28 g
Butan Propan 35,00 g
Apa deionizata q.b. a 100

UTILIZARE
Recomandat in dezinsectia mediilor inconjuratoare, a comunitatilor, a hotelurilor, a depozitelor si a magaziilor.
Impotriva insectelor zburatoare pentru medii de dimensiuni normale, a nu se depasi 5 secunde de pulverizare. A se repeta tratamentul doar atunci cand este necesar si a se pulveriza in sus, departe de persoane. A se evita acumularea de gaz inflamabil.
Contra insectelor taratoare (gandaci, furnici si alte insecte taratoare) a se stropi produsul indreptand jetul spre locurile prin care insectele trec sau in care isi fac cuib: de-a lungul marginilor podelelor, la balamalele usilor si ferestrelor, in crapaturi, sub mobilier, in apropierea cosului de gunoi.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Impotrivadaunatorilor.ro
Persoana de contact: Rogojinaru Alin
Adresa: www.impotrivadaunatorilor.ro
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0762296689
Website: http://www.impotrivadaunatorilor.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi