Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Raticid parafina Rubis 200gr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1015 lei Lei
Cod produs
RUB200GR
Out Of stock
Descriere
Momeala rodenticida sub forma de parafina gata de utilizare.

Compozitie: - Difenacum (CAS n 56073-07-5) --------------------- 0.005%
Categoria (categoriile) de utilizatori : Exclusiv pentru uz profesionisti Organism (organisme) - tinta (inclusiv stadiul de dezvoltare) : Soarecele de casa (Mus musculus), sobolanul brun (Rattus norvegicus).
Domeniul de utilizare : Impotriva soarecelui de casa si sobolanului brun, la interior, la exterior - in jurul cladirilor.
Doza (dozele) si frecventa de aplicare : Soareci: 20-30 g momeala 1 statie de intoxicare, la fiecare 3 m (infestare mare), respectiv 5 m. (infestare mica).Sobolani (Rattus norvegicus- sobolanul cenusiu): 90-100 g momeala 1 statie de intoxicare, la fiecare 5 m (infestare mare), respectiv 10 m (infestare mica).
Instructiuni de utilizare: Daca este posibil, inainte de tratament, informati persoanele care s-ar putea afla in preajma capcanelor (de exemplu, utilizatorii zonei tratate si ai imprejurimilor acesteia) in legatura cu campania de combatere a rozatoarelor. Pentru a reduceriscul de intoxicare secundara, pe durata tratamentului cautati si indepartati frecvent rozatoarele moarte (de exemplu, cel putin de doua ori pe saptamana).
Detalii privind efectele directe sau indirecte, instructiuni de prim ajutor si masuri de urgenta pentru protectia mediului : Acest produs contine o substanta anticoagulanta. Simptomele in caz de ingestie, care uneori se pot manifesta cu intarziere, pot sa includa sangerari nazale si gingivale. In cazuri severe, pot sa apara echimoze la suprafata pielii si sange in excremente sau in urina. Antidot: vitamina K1, administrata numai de personal medical/veterinar. In caz de: expunere cutanata, spalati pielea cu apa, apoi cu apa si sapun. Expunere oculara, clatiti ochii cu lichid de uz ocular sau cu apa si tineti pleoapele deschise timp de cel putin 10 minute. Nu provocati voma. In caz de inghitire, consultati imediat medicul si prezentati ambalajul sau eticheta produsului.
Masuri de reducere a riscurilor : Daca este posibil, inainte de tratament, informati persoanele care s-ar putea afla in preajma capcanelor (de exemplu, utilizatorii zonei tratate si ai imprejurimilor acesteia) in legatura cu campania de combatere a rozatoarelor. Pentru a reduce riscul de intoxicare secundara, pe durata tratamentului cautati si indepartati frecvent rozatoarele moarte (de exemplu, cel putin de doua ori pe saptamana). Acest produs ar trebui sa elimine rozatoarele intr-o perioada de 35 de zile.
Fraze de risc H: H373 Poate provoca leziuni ale organelor in caz de expunere prelungita sau repetata. H360D Poate dauna fatului.
Fraze de prudenta: P201 Procurati instructiuni speciale inainte de utilizare. P202 A nu se manipula decat dupa ce au fost citite si intelese toate masurile de securitate. P260 Nu inspirati praful. P280 Purtati manusi de protectie. P308+313 IN CAZ DE expunere sau de posibila expunere: Consultati medicul. P314 Consultati medicul, daca nu va simtiti bine.P405 A se depozita sub cheie. P501 Aruncati recipientul la in conformitate cu reglementarile locale/regionale/nationale/ internationale.
Instructiuni pentru eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului acestuia : La sfarsitul perioadei de tratament, eliminati momeala neconsumata si ambalajul in conformitate cu cerintele locale.
Conditii de depozitare si durata de viata a produsului in conditii normale de depozitare : A se pastra intr-un loc uscat, racoros si bine ventilat. A se pastra recipientul inchis si ferit de lumina directa a soarelui. A se pastra in locuri unde nu au acces copii, pasari, animale de companie si animale de ferma. Din cauza modului lent de actiune, rodenticidele anticoagulante isi produc efectul dupa 4-10 zile de la consumul momelii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura