Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Repelent pentru caini si pisici 750 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6998 lei Lei
Cod produs
V04
Out Of stock
Descriere
Solutie repelent pentru a tine la distanta cainii si pisicileEsente aromatice active cu actiune repelenta impotriva cainilor si pisicilor.

Caracteristici
Repelent lichid pe baza de uleiuri esentiale ce creeaza o bariera olfactiva, un miros neplacut pentru caini si pisici. Inofensiv pentru oameni si animale. Nu deterioreaza suprafetele de aplicare. Schimba in timp scurt obiceiurile proaste ale cainilor si pisicilor. Elimina obiceiul de a urina pentru marcarea teritoriului. Produsul este un lichid care se pulverizeaza pe suprafetele care pot fi udate. De obicei cainii si pisicile tind sa murdareasca cu propriile excremente locurile infestate in prealabil de ei insisi sau de semenii lor. Acest produs face ca locul tratat sa fie neplacut din punct de vedere olfactiv.

UTILIZARE
Se utilizeaza pe toate suprafetele care pot fi udate, cum ar fi ziduri, trotuare, porti, usi, imprejmuiri garaje etc.
Pulverizati produsul pe suprafata ce trebuie tratata, dupa ce ati spalat-o cu apa si ati indepartat eventualele excremente si/sau reziduuri organice. Asteptati ca suprafata sa se usuce inainte de a o trata. Se recomanda tratarea frecventa in perioada infestarii; reduceti frecventa dupa ce a-ti obtinut rezultate. Ploile abundente si eroziunile produse de ele pot reduce eficacitatea produsului; daca este cazul, repetati tratamentul.

Termen de valabilitate : 36 luni de la data fabricari
Cantitate : 750 ml.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura