Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Raticid pasta fluorescenta Hobirat  150g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1666 lei Lei
Cod produs
HR150
Out Of stock
Descriere
Hobirat pasta fluorescenta 150g

Substanta activa: Brodifacoum - (Nr. CAS 56073-10-0, Nr. CE 259-980-5) - 0,0029%

HOBIRAT este o momeala gata pregatita, sub forma de pasta - in pungute pentru o singura doza de 15g - pentru combaterea soarecilor si sobolanilor (soarece de casa (Mus musculus) si sobolan cenusiu (Rattus norvegicus)). Momeala contine ingredientul activ de generatia a doua, brodifacoum, ce actioneaza dupa o singura ingerare. Moartea rozatoarelor se produce dupa cateva zile (3-5) de la ingerare fara a trezi suspiciuni altor membrii ai coloniei asupra momelii.

Rodenticidul HOBIRAT prezinta urmatoarele caracteristici inovatoare si patentate:

- TEHNOLOGIA FLUO-NP: datorita tehnologiei pigmentului fluorescent, momeala poate fi usor detectata chiar si in conditii de lumina slaba. Cand momeala este consumata de rozatoare, formula fluorescenta face fecalele rozatoarelor vizibile sub lumina ultravioleta, acest lucru oferind oportunitatea de a monitoriza activitatea rozatoarelor.

- PASTA PLUS (Patent european nr. 1 279 334 B1): o formula patentata ce combina un amestec bine echilibrat din componente de origine alimentara, cum ar fi laptele praf, zaharul si grasimile imbogatite cu cereale, in special gustoase pentru soareci si sobolani.

HOBIRAT incorporeaza un agent respingator (Denatonium Benzoate) pentru a preveni consumul de catre oameni. HOBIRAT poate fi folosit pentru controlul infestarii cu rozatoare in interiorul si in jurul cladirilor. Acest produs trebuie plasat in statii de intoxicare sau in puncte de momeala acoperite.

Indicatii de utilizare:

Pentru utilizare impotriva soarecilor sunt autorizate statii de intoxicare disponibile in comert (preincarcate sau reincarcabile) sau puncte momeala acoperite. Pentru utilizare impotriva sobolanilor sunt autorizate doar statii de intoxicare disponibile in comert rezistente la actiuni exterioare (preincarcate sau reincarcabile). Statiile de intoxicare/punctele momeala sunt plasate manual in zonele infestate. Ideal, cutiile de momela trebuie fixate de sol. Nu desfaceti pungutele.

Rata de aplicare si frecventa:

- Pentru infestari cu soareci, utilizati puncte momeala pana la 50g. Plasati punctele momeala la 5 metri distanta, reducand la 2 metri in zonele puternic infestate.
- Pentru infestari cu sobolani, utilizati puncte momeala pana la 90g. Plasati punctele momeala la 10 metri distanta, reducand la 5 metri in zonele puternic infestate.

Faceti inspectii, in mod regulat, punctelor momeala (recomandat la 3 sau 4 zile) si inlocuiti orice momeala care a fost consumata de rozatoare, deteriorata de apa sau contaminata de impuritati. In acele zone unde exista dovezi privind rezistenta la anumite ingrediente active, evitati folosirea acestora. Pentru a evita cresterea rezistentei, este recomandat sa se alterneze momeli ce contin diferite ingrediente active anticoagulante.

Produsul nu trebuie niciodata plasat la intamplare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura