Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Impotrivadaunatorilor.ro

Dezinsectie&Deratizare
0762296689,

Fumigene cu sulf pentru cartite

B250
Model:
B250
In Stock
Telefon:
0762296689
Pret:
13.09 lei
 

Detalii produs

Cartititele se dovedesc a fi paraziti de gradina foarte puternici care pot distruge plantele daca nu sunt tinuti sub supraveghere si eliminati cat mai repede. In acest sens se folosesc fumigene cartite care au rolul de a elimina rapid acesti daunatori.

Fumigena impotriva cartitelor, soarecilor sau insectelor existente in depozite si sere, functioneaza simplu. Este declansat un gaz care produce un fum inecacios si contine dioxid de sulf SO2. Acesta intra in contact cu oxigenul si genereaza arderea sulfului existent pe suportul de carton. Astfel rezulta fumul innecacios care scoate invadatorii din vizuine.

Produsul este cunoscut si sub denumirea de sulf pentru cartite si poate fi gasit in magazinele de specialitate. Fumigena contra soarecilor si cartitelor sau insectelor din depozite si sere are mai multe avantaje.

Poate fi data in spatiile in care sunt depozitate fructe, legume si cereale, si unde au loc procese aerobe cum ar fi fermentarea si incoltirea care sunt diminuate. Musculitele si tantarii sau mucegaiurile dispar rapid si astfel creste perioada de mentinere in stare buna a fructelor si legumelor.

De asemenea poate fi folosita in solarii si sere in care sunt eliminare musculitele, rozatoarele, tantarii si multe alte insecte. In galeriile pentru rozatoare sunt alungate animalele rapid si sunt eliminate din zona.

Aceste dispozitive sunt folosite si pentru a cobate cartitele, soarecii de camp si alte rozatoare. Fumigena se pune in galerii, este aprinsa si galeria trebuie sa fie acoperita. Pentru ca efectul sau sa fie optim, este recomandat sa se foloseasca simultan mai multe batoane fumigene care sa se aplice in intreaga retea de galerii.

Cu cat elimini mai repede invadatorii, cu atat ai mai multe sanse ca gradina ta sa arate mereu perfect. In acest sens iti recomandam sa tii cont de recomandarile producatorilor si sa elimini din incapere animalele de companie pentru a nu le afecta.

Daca ai iepuri sau porcusori de guineaa, iti recomandam de asemenea sa ii scoti rapid din zona de actiune a fumigenei. Aceasta fumigena nu are rolul de a ucide animalele existente in galerii ci de a le determina sa plece. Acestea nu se vor mai intoarce in galeriile contaminate pentru ca nu agreaza mirosul de sulf si vor face tot posibilul sa ramana cat mai departe de el. Poti folosi mai multe astfel de baghete fumigene si poti incerca chiar sa combini aceasta solutie cu capcane si alte dispozitive cu ultrasunete, care elimina cartitele.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Impotrivadaunatorilor.ro
Persoana de contact: Rogojinaru Alin
Adresa: www.impotrivadaunatorilor.ro
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0762296689
Website: http://www.impotrivadaunatorilor.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi