Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Impotrivadaunatorilor.ro

Dezinsectie&Deratizare
0762296689,

Insecticid HomeEvo - Diatom Pest Pureci 50g.

003824
Model:
003824
In Stock
Telefon:
0762296689
Pret:
11.91 lei
 

Detalii produs

Ati sesizat nu doar o data ca animalul dumneavoastra de companie se scarpina frecvent? V-ati gandit ca exista posibilitatea ca acesta sa aiba purici?

De altfel, este si cea mai plauzibila variant din toate cele posibile, mai ales ca unele animale de companie sunt mai sensibile ca altele si pot avea reactii alergice mai severe. Tocmai de aceea este recomandabil sa va adresati medicului veterinar pentru un medicament corect si adecvat care poate trata problema in cel mai scurt timp posibil si cat mai eficient.

Daca se gasesc purici, medicul veterinar va stabili care este tratamentul necesar, pe langa clasicul tratament cunoscut de multi ani, respectiv cel al pieptanului cu dinti rari.

Ca tot vorbim despre tratamente, unul din cele mai usoare tratamente sunt suplimentele nutritionale, care previn aparitia infestarii cu purici, insa pana la ora actuala eficienta acestora nu a fost dovedita in totalitate.

Asadar, daca inca n-ati reusiti sa preveniti infestarea puricilor, sau sa scapati de cei existenti, va propunem cateva solutii. In primul rand inainte de a realiza procesul dezinsectiei impotriva puricilor, cel mai important pas este sa curatati foarte bine zona, cu alte cuvinte sa eliminate focarele de infectie existente in locul respectiv.

Urmatorul pas este aplicarea unor insecticide. Aparent cele mai recomandate insecticide pentru a combate puricii sunt cele concentrate, intrucat ofera certitudinea ca insecta care va intra in contact cu suprafata tratata va muri intr-un timp relativ scurt. In cazul acestor tipuri de insecticide se recomanda aplicarea in orice zona in care credeti ca exista posibilitatea sa fie ascunsi puricii.

Se pare ca specialistii au identificat o noua solutie impotriva puricilor si anume Homevo purici, o pulbere alcatuita din organisme unicelulare, care reusesc a distruga la cel mai inalt nivel puricii inca dintr-un stadiu incipient. Produsul si-a dovedit eficienta intrucat moartea puricilor a fost sesizata intr-un interval de timp de maxim 72 de ore. De asemenea, trebuie sa mentionam ca este un produs 100% natural, astfel incat nu afecteaza sub nicio forma sanatatea animalelor dumneavoastra de companie.

Sa vedem cum se foloseste acest produs. Pulberea se toarna in palma si se aplica pe blana animalului dumneavoastra de companie prin miscari circulare pentru o distribuire uniforma, insistandu-se in special in zonele cu probleme. Dupa aplicare, cu o carpa umeda trebuie sa stergeti blana animalului dumneavoastra de compania, insa fara sa frecati, pentru a nu indeparta pulberea. In general continutul unui plic este suficient pentru 2 utilizari.

Produsul se toarna in palma si se freaca blana animalului (caine, pisica, etc.) prin miscari ample pentru a se distribui uniform produsul. Apoi, cu o carpa umeda se sterge pe deasupra blana animalului, fara a se freca. Continutul unui plic este suficient pentru 2 utilizari, in cazul animalelor de talie mijlocie. Se repeta operatiunea o data pe saptamana. In functie de infestarea cu pureci, se aplica de minim 3 ori in perioadele in care purecii sunt foarte activi.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Impotrivadaunatorilor.ro
Persoana de contact: Rogojinaru Alin
Adresa: www.impotrivadaunatorilor.ro
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0762296689
Website: http://www.impotrivadaunatorilor.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi