Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Impotrivadaunatorilor.ro

Dezinsectie&Deratizare
0762296689,

Anti acarieni Diatom Pest Plosnite de pat 50g.

003817
Model:
003817
In Stock
Telefon:
0762296689
Pret:
11.91 lei
 

Detalii produs

Plosnitele de pat sunt acele tipuri de insecte care se hranesc cu sange uman, de obicei pe timpul noptii. Muscarile lor pot duce la o serie de afectiuni asupra sanatatii, inclusiv eruptii cutanate, efecte psihologice si simptome alergice. Muscaturile plosnitelor de pat pot duce la schimbari in ceea ce priveste textura pielii prin aparitia unor bubite mici rosii, care de regula provoaca mancarimi insuportabile, de la blistere invizibile la proeminente. Simptomele pot dura cateva minute sau chiar zile.

Mancarimea este unul din cele mai obisnuite simptome ale muscaturilor plosnitelor de pat, insa exista si posibilitatea ca in cazul altor persoane sa se manifeste diferit, spre exemplu unele persoane se pot simti obosite sau pot avea febra. In mod obisnuit, zonele neacoperite ale corpului sunt cele mai afectate, iar muscaturile apar intr-un rand. Ceea ce nu se stie este ca muscaturile plosnitelor de pat nu transmit nici o boala infectioasa.

Tratamentul este simptomatic. Eliminarea plosnitelor de pat din casa este adesea dificila, pentru ca plosnitele de pat pot supravietui pana la un an fara hranire. Pot fi necesare tratamente repetate intr-o casa, intrucat asa cum am mentionat si anterior sunt foarte greu de invins. In general aceste tratamente pot include incalzirea lucrurilor afectate la 50 C (122 F) mai mult de 90 de minute, aspirarea frecventa, spalarea imbracamintei la temperaturi ridicate si utilizarea diverselor pesticide.

Infestarea este rar cauzata de o igiena riguroasa, intrucat pot aparea in orice loc, insa nu trebuie sa excludem aceasta variant, intrucat este un motiv care poate duce de altfel la aparitia acestora. In general acestea apar in locuri precum elementele personale ale omului care le hranesc.

In momentul in care aplicati un tratament impotriva acestora trebuie sa va asigurati ca tratamentul a ajuns in fiecare loc, intrucat ele se pot ascunde in fisuri, crapaturi, cusaturi, locuri inguste, imbinarile de la pat si din mobila oricare ar fi ea. De asemenea, se inmultesc foarte repede, ceea ce inseamna ca tratamentul trebuie sa fie foarte puternic si eficient deopotriva.

Noi va recomandam Homevo plosnite de pat, un produs 100% natural, care actioneaza extrem de eficient si elimina plosnitele de pat dintr-un stadiu incipient, astfel incat provoaca moartea acestora in maxim 72 de ore. Pulberea se aplica in crapaturile mobilierului, usi, parchet, cu alte cuvinte in orice loc in care credeti ca acestea exista, de asemenea se poate aplica si pe saltea, insa trebuie ca aceasta sa fie acoperita cu un cearceaf pentru ca substanta sa nu intre in contact cu pielea.

Se aplica pulberea in crapaturile de la mobilier, parchet, usi, rame de tablouri, lambriuri, etc. De asemenea poate fi utilizat si pe saltele, cu conditia ca, dupa aplicare, acestea sa fie protejate cu un cearceaf. Pentru a avea eficienta maxima se vor face minim 3 tratamente cu un timp de pauza de 3 - 4 zile intre ele. Diatom Pest Plosnite de Pat trebuie utilizat pe toata suprafata imobilului infestat, nu doar in anumite locuri.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Impotrivadaunatorilor.ro
Persoana de contact: Rogojinaru Alin
Adresa: www.impotrivadaunatorilor.ro
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0762296689
Website: http://www.impotrivadaunatorilor.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi