Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Impotrivadaunatorilor.ro

Dezinsectie&Deratizare
0762296689,

Repelent granulat anti melci 50g.

003602
Model:
003602
In Stock
Telefon:
0762296689
Pret:
8.34 lei
 

Detalii produs

Fermierii dispun de o multime de optiuni pentru a-si apara culturile de melci si melci, dar niciunul nu este garantat cu 100% de succes. Metodele pe care le iau se incadreaza in doua categorii: O modalitate de a impiedica melcii sa va manance culturile este sa construiti un perete sau o bariera in jurul culturilor pe care melcii si melcii nu le pot trece. Acest lucru ar putea parea o strategie simpla, dar aceste moluste de gradina sunt foarte mascate si pot urca cu bucurie pe suprafete verticale sau in subteran. Agricultorii si gradinarii folosesc lucruri precum cochilii de oua, graul de cafea si nisipul ascutit, pentru a crea o suprafata prea inconfortabila pentru a traversa melcii si melcii.

Pentru plantele cultivate in recipiente, benzi de banda de cupru pot fi infasurate in jurul marginilor. Cuprul produce un mic soc electric atunci cand intra in contact cu secretia slaba pe care o fac sobolanii si melcii, ceea ce este adesea suficient pentru a impiedica daunatorul sa mearga mai departe.

Un pesticid este un produs chimic care este destinat sa distruga daunatorii. Chimicalele care pot fi eficiente la uciderea sau descurajarea melcilor si a melcilor includ metaldehida, metiocarb si sulfat de cupru. Aceste substante chimice se vor sparge treptat in sol sau se vor spala, moment in care se vor intoarce melcii si melcii. Agricultorii trebuie sa cantareasca costul cumpararii si aplicarii regulate a pesticidelor in raport cu pretul pe care il pot obtine atunci cand vinde recolta.

In general, pesticidele sunt cele mai utilizate metode de a scapa de acest daunatori, care ajung treptat sa va distruga recoltele. Printre cele mai eficiente se dovedesc a fi produsele de la Homevo, care va asigura o gradina fara daunatori. Astfel, vorbim despre Argosan B un produs eficient, care distruge melcii si limacsii care ajung sa infesteze culturile agricole. Produsul se prezinta sub forma unor granule a caror lungimi sunt diferite de circa 5-7 cm, de culoare albastra si care au un continut de aproximativ 5% metaldehida. Acest produs are rolul de a atrage molustele prin intermediul proteinelor care se regasesc in momeala. Produsul se aplica pe podea prin imprastierea, sau se aseaza in randuri si se aplica in momentul in care ati sesizat ca pradatorii si-au facut aparitia, insa este recomandat sa fie seara dupa ploaie, sau dupa irigare.
Preturile si extrem de accesibile, iar dupa prima utilizare veti putea sesiza eficienta produsului.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Impotrivadaunatorilor.ro
Persoana de contact: Rogojinaru Alin
Adresa: www.impotrivadaunatorilor.ro
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0762296689
Website: http://www.impotrivadaunatorilor.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi