Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Impotrivadaunatorilor.ro

Dezinsectie&Deratizare
0762296689,

Gel repelent furnici HomeEvo 5g.

002292
Model:
002292
In Stock
Telefon:
0762296689
Pret:
19.99 lei
 

Detalii produs

Actiunea eficienta a insecticidelor este vizibila in general atunci cand furnicile lucratoare l-au luat si distribuit in colonie. Asadar, este important ca schimbul de alimente intre furnici sa se faca intr-o colonie.

Homevo Foval Gel Furnici are un efect letal intarziat timp de cateva ore, astfel incat furnicile lucratoare au timpul necesar de a intra in contact cu momeala si de a o distribui celorlalte furnici lucratoare, reusind astfel sa hraneasca atat larvele cat si regina. Prin eliminarea reginei colonia va disparea.

In general, exista peste 6000 de specii cunoscute de furnici, raspandite in toata lumea si in ciuda faptului ca cele mai multe specii traiesc la tropice, exista multe in regiuni temperate, a caror viata zilnica este organizata printr-o structura sociala complexa. Cuiburile furnicilor sunt de obicei subterane si rezista adesea ani intregi. Produsul Homevo Foval Gel furnici este un insecticid gel tip momeala insecticida, destinat intregului spectru al populatie de furnici care are in compozitie atractanti pe baza de zahar si feromoni care duc treptat la cresterea atractiei in cazul populatiilor de furnici.

Caracteristicile insecticidului Foval gel: este extrem de eficient in combaterea principalelor specii de furnici sinantrope precum: furnica neagra comuna, furnica rosie faraon, furnica fantoma, furnica transparenta si furnica argentiniana.

Mod de aplicare: se aplica capcanele in zonele afectate.
Rezultatele in cazul utilizarii gelului Foval impotriva furnicilor se obtin dupa 24 de ore de la tratament, atunci cand se vor observa primele furnici moarte, dar si o intensificare a activitatii in zona capcanelor, adica a zonei unde este aplicat gelul, intrucat furnicile sunt atrase in special de capcane.

Caracteristicile biologice ale speciei pun accent pe mutarea hranei gasite in musuroiul comun, ce va facilita contaminarea in scurt timp a intregii populatii activa, care va disparea in proportie de 10-20% in fiecare zi, atingandu-se exterminarea completa a coloniei in 7-14 zile de la prima aplicare a gelului, dar toate acestea sunt valabile in functie de tipul de furnica.

Domenii de aplicare: in locuinte, in spatii inchise, in bucatarii, in locurile unde se pastreaza/prelucreaza/comercializeaza alimente la interior, iar in exterior se pot trata zonele de acces in locuinte, sau direct pe musuroi.

Nu pateaza, nu lasa urme, nu are miros, nu este iritant, este biodegradabil, motive pentru care este recomandat cu precadere pentru aplicarea in incintele sensibile.
Remanenta: pana la 12 saptamani, in conditiile in care gelul isi pastreaza atractivitatea si activitatea insecticida chiar in conditii de temperaturi ridicare (peste 40 C) si umiditate (90%).

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Impotrivadaunatorilor.ro
Persoana de contact: Rogojinaru Alin
Adresa: www.impotrivadaunatorilor.ro
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0762296689
Website: http://www.impotrivadaunatorilor.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi