Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pulbere impotriva capuselor 50g.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1191 lei Lei
Cod produs
003787
Out Of stock
Descriere
Sezonul martie-aprilie, este potrivit pentru dezinsectia impotriva capuselor, intrucat temperaturile sunt peste 15-20 de grade. Repetarea tratamentului se recomanda in general intre 3 saptamani si 2 luni, dar toate acestea in functie de gradul de infestare. Recomandat este ca o data cu dezinsectia spatiului sa se acorde o atentie si animalelor, astfel incat este necesar si un tratament pentru acestea in ceea ce priveste pericolul capuselor.

Sa vedem care sunt pasii necesari pe care trebuie sa ii urmam atunci cand trebuie sa facem o dezinsectie a capuselor:
In primul rand, trebuie intretinuta vegetatia, iarba trebuie tunsa constant, intrucat daca firul ierbii este foarte lung este posibil ca insecticidul sa nu ajunga la baza, zona unde se ascund capusele.

Aplicarea insecticidului trebuie sa fie facuta rezidual - cu ajutorul atomizorului.

Se va trata integral suprafata ce se banuieste a fi infestata de capuse prin benzi transversal pentru generarea unei protectii de suprafata. Se incepe cu tratamentul perimetral, benzile de tratament urmand a fi consecutive pentru a nu se lasa nici o parte a spatiului netratata.

Insecticidul trebuie sa fie aplicat si pe gardurile invecinate zonei de vegetatie, pana la inaltimea de circa 1 m fata de sol.

In caz de infestare a animalelor, insecticidul nu va fi aplicat direct pe animal - vor fi folosite produse specifice, sub indrumarea unui doctor veterinar;
Daca iarba este mult prea inalta, insecticidul nu va ajunge la baza solului, unde capusele se ascund de obicei, tratamentul urmand a se degrada si mult mai repede datorita factorilor naturali de mediu;
In cazul in care este imposibila indepartarea vegetatiei, exista si varianta tratamentului prin nebulizare la rece, aparatele de nebulizare urmand a fi indreptate la 40 catre sol si setate pe puterea maxima pentru penetrarea barajului de vegetatie;
Este de retinut faptul ca orice tratament cu insecticid in exterior dureaza pana la prima ploaie; de asemenea, si roua in exces poate afecta eficacitatea tratamentului, mai ales daca vegetatia este abundenta si inalta.

Insa acum gasiti un produs 100% natural, care contine diatomee sub forma de pulbere, suficient pentru doua utilizari, reusind sa elimine toate stadiile larvare. Pentru ca este un produs bio Diatom pest Capuse, nu afecteaza sanatatea animalelor, astfel incat puteti folosi acest produs si pe animale, in special pe zonele unde capusele si-au facut aparitia.

Continutul unui plic se toarna in palma si se aplica pe plana animalului, insistandu-se pe zonele afectate, in special in zona capului, unde isi fac aparitia cel mai des capusele intrucat este o zona puternic vascularizata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura