Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie impotriva paduchilor de gaina 50g.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1191 lei Lei
Cod produs
003800
Out Of stock
Descriere
Cu siguranta ati auzit si de existent paduchilor de gaini, care nu sunt atat de usor de depistat, precum in cazul oamenilor, insa pot provoca probleme serioase in randul pasarilor. Pentru a putea preveni aparitia paduchilor de gaini trebuie in primul rand sa intelegem cum apar acestia Trebuie sa stim inca de la bun inceput ca paduchii de gaina sunt total diferiti de cei pe care ii depistam in randul oamenilor. Dupa depunerea oualelor printre pene, proces care dureaza in general maxim 4-5 zile, paduchele ajunge sa mai traiasca in medie 12 zile.

Insa daca gainile au fost infestate cu paduchi trebuie sa depistati in primul rand care este cauza, pentru ca in general, acestia se gasesc in special la gainile care umbla mult prin natura si nu sunt adapostite constant intr-un cuibar.

Care sunt semnele paduchilor de gaina?
Sa vedem care sunt semnele care atesta faptul ca paduchii de gaina si-au facut loc prin cuibarul gainilor dumneavoastra. In general sunt sesizabile schimbarile de comportament in cazul multor pasari si pentru a putea actionat cat mai rapid cu putinta, trebuie sa cunoasteti semnele infestarii cu paduchi. De regula, pasarile care au fost infestate cu paduchi au urmatoarele simptome:
Pene murdare
Deplasare greoaie a pasarilor
Productia de oua scade
Scadere in greutate
Diminuarea apetitului de mancare
Pasarile se trag de pene
Piele iritata
Apar zone pe corp fara pene
Pene aspre care isi pierd culoarea
Prezenta unor insecte pe piele si a nitilor (oua de paduchi) pe pene.

Daca ati sesizat astfel de simptome in cazul pasarilor este recomandat sa actionati rapid sis a luati legatura cu medical veterinar pentru un tratament adecvat.

Insa, se pare ca pe piata a aparut un produs 100% natural, de la Homevo, special conceput pentru paduchii de gaina. Acest produs contine, Diatomaceous Earth, ce actioneaza asupra chitinei paduchilor de gaina, astfel incat reuseste sa o distruga prin deshidratare, iar la final provoaca moartea paduchilor de gaina intr-un timp foarte scurt, de maxim 72 de ore.

Este un produs special conceput care reuseste sa omoare paduchii intr-un stadiu incipient.

Cum se foloseste Diatom Pest Paduchi de gaina?
Continutul plicului se varsa in palma si se aplica pe corpul gainilor, insa se insista pe zonele cu probleme, respectiv cele in care paduchii si-au facut aparitia. Mai mult decat atat produsul poate fi utilizat si in cotetul gainilor, dup ace acesta a fost curatat, se arunca pe pardoseala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura