Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capcana pentru soareci, in forma de cupola

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Cod produs
TTP37
Out Of stock
Descriere
Indeparteaza soarecii din jurul locuintei intr-un mod sigur si eficient. Capcana pentru capturarea soarecilor este la un pret accesibil si va ajuta la prinderea acestora fara a le face rau. Nu trebuie sa va mai faceti griji din cauza disconfortului creat de soareci. Cu ajutorul acestei capcane pentru prinderea lor, ii veti putea impiedica sa mai umble prin diferitele locuri ale locuintei.

Modalitatea de utilizare: Capcana pentru soareci se utilizeaza intr-un mod foarte facil. In interiorul acesteia se asaza o momeala cu care soarecii sa fie ademeti, precum cascaval, cereale sau alte alimente.
Odata introdusa momeala, se inchide usa si astfel capcana este fixata.

Rozatoarele vor fi atrase in interiorul acesteia gratie momelii, insa iesirea le va fi imposibila. Usa capcanei nu se va deschide si in sens invers, iar acestea vor ramane blocate in interior.

Descrierea capcanei pentru soareci: Capcana a fost creata ca o cupola si dispune de doua intrari. Aceasta este confectionata dintr-o combinatie de materiale, metal si lemn.

Aceasta capcana nu prezinta pericol pentru animalele de companie si nici pentru soareci. Acestia nu sunt in niciun fel raniti si nu li se produce nicio durere. Ei doar vor fi capturati inauntru, fiind vii, si pot fi eliberati cu usurinta mai tarziu prin simpla deschidere a capcanei.

Nu este indicat sa se incerce eliminarea rozatoarelor prin otravirea acestora. Acestea nu vor muri pe loc si vor putea ajunge in alte locuri in care va vor fi dificil de gasit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura