Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat anti acarieni portabil Isotronic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6999 lei Lei
Cod produs
92320
Out Of stock
Descriere
Aparat anti acarieni portabil Isotronic Aparatul anti acarieni portabil este igienic si practic! Sanatatea ta este importanta! Protejeaza-te impotriva acarienilor, paianjenilor sau plosnitelor prin intermediul aparatului anti acarieni portabil de la Isotronic!

Modul de utilizare: Utilizarea dispozitivului este una facila. Acesta functioneaza pe baza de baterii, ceea ce iti permite sa il asezi oriunde ai nevoie.
Se introduc bateriile, apoi este amplasat in locul dorit - casa, mansarda, masina, garaj, terasa, curte sau gradina.

Modul de transmitere al sunetelor: Pulsatiile sunt transmise prin frecventa OSZI.10.0.TECHNOLOGY, o frecventa oscilanta care impiedica acarienii, paianjenii sau plosnitele sa se obisnuiasca cu semnalele sonore transmise.
Sunetele nu iti vor provoca tie, persoanelor din jur sau animalelor de companie niciun disconfort! Sunt create astfel incat sa nu poata fi percepute decat de acarieni, paianjeni si alte astfel de specii din clasa arahnidelor.

Avantaje pentru sanatatea ta:  Prin intermediul aparatului anti acarieni portabil iti protejezi sanatatea. Acesta te scapa de posibilele alergii de praf, iritarea pielii sau alte boli cauzate de prezenta acarienilor.
In plus, esti protejat si impotriva unor afectiuni precum hepatita B sau febra Q ce pot aparea in urma existentei plosnitelor de pat.
Dispozitivul nu este toxic si nu emana miros.

Specificatii tehnice:  Baterii: aparatul functioneaza cu baterii micro 4 x AAA
Zona de acoperire: aproximativ 30 mp in zonele inchise si 2 mp in zonele din exterior
Frecventa de functionare este: 2 secunde pornit si 4 secunde oprit
Interval de frecventa: OSZI.10.0.TECHNOLOGY
Afisaj: LED intermitent
Trimite mesaj
Din Gura in Gura