Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Impotrivadaunatorilor.ro

Dezinsectie&Deratizare
0762296689,

Parafina anti soareci Nocurat 100gr

NCRP100GR
Model:
NCRP100GR
In Stock
Telefon:
0762296689
Pret:
5.59 lei
 

Detalii produs

Nocurat Parafina 100gr este o momeala adecvata controlului populatiilor de soareci, sobolanii, soareci de camp, de diverse specii, ce contine un puternic anticoagulant (Difenacoum).

Ingerarea unei singure bucati cauzeaza, in scurt timp, moartea oricarui rozator, fara a creea o stare de panica sau a trezi suspiciuni in sanul populatiei vizate. acest lucru este posibil datorita mecanismului de actiune al anticoagulantelor, indirect, care nu cauzeaza nici o senzatie de durere rozatoarelor ci numai puternice hemoragii interne, letale. Raticid-Momeala pe baza de DIFENACOUM

Compozitie:
100 de grame de produs contin:
Difenacoum ...........................0,005 g
Denatonium Benzoat ................0,001g
substante atractive pana la .........100g

Caracteristicile produsului:
NOCURAT - este o momeala adecvata controlului populatiilor de soareci, sobolanii, soareci de camp, de diverse specii, ce contine un puternic anticoagulant(DIFENACOUM).

Ingerarea unei singure bucati cauzeaza, in scurt timp, moartea oricarui rozator, fara a creea o stare de panica sau a trezi suspiciuni in sanul populatiei vizate. acest lucru este posibil datorita mecanismului de actiune al anticoagulantelor, indirect, care nu cauzeaza nici o senzatie de durere rozatoarelor ci numai puternice hemoragii interne, letale.

Rozatoarele simt o senzatie de sufocare si au tendinta de a iesi in spatii deschise unde sucomba.

Datorita continutului echilibrat de substante atractive (grasimi, uleiuri si zahar) si potentiatorilor de arome, NOCURAT poate fi utilizat cu succes la deratizarea oricaror incinte destinate uzului civil si industrial, precum case, birouri, cladiri ce deservesc comunitatea si hale industriale. La fel de bine poate fi utilizata si in camp deschis, acolo unde tratamentele cu alte momeli mai putin atractive nu au dat rezultatele scontate in lupta cu rozatoarele.
Mod de utilizare:

Dupa ce ati verificat zona infestata, alegeti anumite locuri in care veti plasa momelile, cate 40 g de produs pentru sobolani si, respectiv 20-30 g de produs pentru soareci, in apropiere de gaurile de intrare in galerie, de-a lungul traseelor pe care se deplaseaza, precum si in locurile cu cea mai mare rata de frecventare. Evitati manipularea produsului fara manusi de protectie.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Impotrivadaunatorilor.ro
Persoana de contact: Rogojinaru Alin
Adresa: www.impotrivadaunatorilor.ro
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0762296689
Website: http://www.impotrivadaunatorilor.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi