Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gel insecticid pentru combaterea gandacilor Foval Gel

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Cod produs
VK96039
Out Of stock
Descriere
Foval Gel - este un insecticid eficient gata de utilizare impotriva gandacilor (nimfe si adulti) din speciile Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa si Americana Periplaneta.

Foval Gel - este usor de utilizat, se aplica cu precizie datorita modului de ambalare (seringa). Este apetisant si cu o putere mare de atractie, garantand astfel o eficienta maxima in combaterea gandacilor de bucatarie.

Produsul poate fi utilizat pentru controlul daunatorilor in locuinte, cinematografe, scoli, spitale, baraci, baruri, restaurante, hoteluri, campinguri, trenuri, nave, avioane, depozite, industrie, in general, industria alimentara.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE

Inspectati cu atentie inainte de aplicare, pentru a verifica starea de infestare si identificati locurile in care sunt prezenti daunatorii.

Tratati local, in locurile unde daunatorii sunt prezenti mai precis in locuri greu accesibile cum ar fi: in interiorul aparatelor de uz casnic si a aparatelor electronice (frigidere, aragaze, masini de spalat rufe, calculatoare, CD playere, instalatii electrice), in locuri calde si umede ( bai, bucatarii, chiuvete, conducte de apa, cuptoare, puncte de colectare a deseurilor etc.) precum si in locuri intunecate, unde sunt crapaturi in perete sau in podea.
DOZE:

Impotriva daunatorilor din speciile :

- Blattella germanica(Gandacul auriu) si Supella longipalpa (Gandacul de mobila), se aplica in functie de gradul de infestare: picaturi de gel, de maxim 0,04 gr.( diametrul unei picaturi este de aproximativ 4 mm) 1- 4 picaturi.

- Blatta orientalis (Gandacul negru) si Periplaneta americana (Gandacul american), se aplica in functie de gradul de infestare: picaturi de gel, de maxim 0,04 gr. (diametrul unei picaturi este de aproximativ 4 mm) 2-6 picaturi.

Primii gandaci mor in urmatoarele ore de la ingestie care, pe cat posibil, vor trebui lasati in acelasi loc, deoarece speciile de gandaci se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele celor morti creand un efect de "cascada" care extinde activitatea produsului FOVAL GEL gandaci. In conditii normale actiunea produsului dureaza aproximativ 3 luni.

Acolo unde avem un nivel ridicat de infestare, recomandam repetarea tratamentului la 1-2 saptamani.
Compozitie:

IMIDACLOPRID pur 2,15 g (=24.5g/l);

Coformulanti pana la 100 g.

ATENTIE, A SE UTILIZA CU PRUDENTA!!

Fraze de pericol:

EUH208 - Contine 1,2 - Benzisothiazolin - 3 - one si 2-Octy-2H-isothiazol -3-one. Poate provoca o reactie alergica.

EUH401: Pentru a evita riscurile pentru sanatatea umana si mediu, a se respecta instructiunile de utilizare.
Fraze de precautie:

P102: A nu se lasa la indemana copiilor.
INFORMATII MEDICALE

In caz de intoxicatie, sunati medicul pentru primul ajutor de urgenta.
Tratament simptomatic.

Se va consulta un Centru pentru informare toxicologica.
AVERTISMENTE

-Nu contaminati alimentele, bauturile precum si alte recipiente in timpul utilizarii.

-Nu tratati suprafetele absorbante cum ar fi covoare sau alte materiale textile astfel incat produsul ar putea fi absorbit.

ARUNCATI RECIPIENTUL GOL INTR-UN MOD CORESPUNZATOR!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura